Betonvloer

Schildersbedrijf 123Schilderen

Werkwijze 1

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze 2

Ontvang een prijsopgave met bijbehorende levertijd

Werkwijze 3

Na akkoord kunnen wij aan de slag met schilderen!

Een betonvloer laten verven in uw woning

Een betonvloer schilderen is een eenvoudige manier om je woonhuis of winkelpand een nieuwe look te geven.

Betonverf vloer voor binnen en voor buiten

U kunt zowel betonvloeren voor binnen als betonvloeren voor buiten laten verven door onze professionele schilders.

Een vloer of trap verven in een betonlook

Bent u benieuwd naar de kosten van een betonvloer? Een betonvloer schilderen is een eenvoudige manier om een betonvloer een nieuwe look te geven. Het is een kosteneffectieve manier om een betonvloer te beschermen en het kan een mooie aanvulling zijn op een bestaande vloer. Het schilderen van een betonvloer kan een eenvoudige taak zijn als je de juiste tools en technieken gebruikt … Een kunststof vloer dient naadloos te worden aangebracht. Het gaat om de bovenkant van uw vloer en daarom is het belangrijk dat uw vloer helemaal strak en vlak erbij ligt. Vaak is een naadloze vloer ook een vereiste bij bedrijven met het oog op hygiëne. Een coatingvloer is zeer eenvoudig in het onderhoud. Doordat een coating een dichte structuur in de top heeft, neemt een coatingvloer nagenoeg geen stof en vuil op. Dit resulteert direct in minder arbeid en in minder waterverbruik. De coating die op vloeren wordt aangebracht kan ook op wanden worden aangebracht zoals in de badkamer, in de keuken en ook als vervanging van het tegelwerk in het toilet. Vloeren en wanden dienen wel strak te zijn om uiteindelijk een mooi resultaat te verkrijgen. Indien noodzakelijk wordt er eerst geëgaliseerd en dat zijn werkzaamheden die wij ook doen.
Vloercoating voor bijvoorbeeld garages, winkels, kantoren en woonruimtes worden met een hoogwaardige epoxy gedaan. Er zijn vele voorbeelden van coating die tot een prachtig resultaat hebben geleid. Het is een kosteneffectieve manier om een betonvloer te beschermen, en er mooi stralend uit te laten zien. Dat kan ik meer dan 1000 verschillende kleuren met een matte uitstraling of een glanzende uitstraling. Als een vloer niet mooi egaal is , is het zonde om deze te coaten, maar als die strak is, is het een lust voor het oog als die zo wordt afgewerkt dat het naadloos eruit ziet. Het egaliseren van een ruwe vloer behoort ook tot de mogelijkheden, en hebben wij de beste egaliseerders voor. Wel moet er altijd rekening gehouden worden met de leefomgeving. In een flat zal je eerst met de buren even in contact moeten komen omdat het meer overlast kan geven als bijvoorbeeld vloerbedekking. Maar voor een benedenwoning si het een geweldige oplossing. Als je huisdieren hebt is het helemaal ideaal, want een strakke vloer die gecoat is laat zich heel makkelijk schoon en stofvrij maken . De coating die wordt aangebracht is op basis van een twee componenten epoxy die bijna geheel reukloos is, en dag later al beloopbaar is. Het is ook zeer geschikt voor balkons, garagevloeren, en natte ruimtes. Er zijn in deze coatings vele soorten, en voor elke klus de juiste oplossing. Bijvoorbeeld op een garagevloer wordt weer iets anders gebruikt dan in een woonkamer, omdat een garagevloer te maken krijgt met autobanden, en in rubber zitten weekmakers die de verf oplossen.. Een veel voorkomend verschijnsel dat de verf onder de autobanden gaat loslaten.. Maar door onze experts en de ervaring en ons goede product die ook in de scheepbouw wordt gebruikt, hebben wij altijd de juiste oplossing. Zelf op balkons waar vaak regenwater op blijft staan, hebben wij nooit last van loslaten of onthechting van de verf. Ter plekke wordt het werk bekeken, opgemeten en een passend advies gegeven. Er zijn ook al meerdere zwaar belopen winkelvloeren gedaan met deze epoxy coating, en na jaren zien deze er nog bijna nieuw uit, en telkens hoor ik weer dat het zo makkelijk schoon te houden is. Er hecht zich namelijk geen vuil aan.
  • Beton verven
  • Betonvloer verven
  • Betonverf vloer
  • Betonvloer woonkamer
  • Betonvloer keuken
  • Betontegels verven

"123Schilderen is de meest geschikte partner voor het uitbesteden van al uw schilderwerkzaamheden en andere soorten klussen"

Wij maken van iedere klus een groot succes!

Onze schilders, stukadoors en andere vakkundige professionals beschikken over jarenlange ervaring in het vakmanschap. Wij verzekeren u van een mooi eindresultaat en bieden u daarbij een jarenlange garantie.

Neem Een Kijkje Naar Onze Vorige Projecten ↓

Vraag Vandaag Nog Uw Gratis Offerte Aan!

Mocht u op zoek zijn naar meer informatie of wilt u graag nog wat vragen stellen, neem dan vooral telefonisch contact met ons op.