123 Schilderen Logo

Diensten

schilderen

Wilt u schilderwerken laten uitvoeren aan uw woning of bedrijfspand? Dan is het belangrijk dat u dit laat doen door een professionele schilder met veel ervaring in het schildersvak. Er zijn veel verschillende soorten schilderprojecten die u door een schildersbedrijf kunt laten uitvoeren. Denk hierbij aan het schilderen van de binnen- of de buitenkant van uw huis of bedrijfspand. Dit is een klus die u eenvoudig en snel uit kunt besteden aan een schildersbedrijf. Als u op zoek bent naar meer informatie over het schilderen van uw huis, neem dan graag contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wilt u graag uw huis een andere look geven en bent u op zoek naar een goedkope schilder in de buurt die in staat is om uw huis te verven? Uw huis verven is een grote klus – en het vergt veel planning, tijd en energie. Daarom is het uitbesteden van het verven van uw huis aan een schildersbedrijf is een slimme en verstandige keuze. Onze ervaren schilders en professionele vakmannen zullen ervoor zorgen dat de schilderklus snel en efficiënt wordt uitgevoerd, zodat u weer kunt genieten van uw prachtige woning. Wij nemen graag al uw verfwerkzaamheden uit handen, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

verven
verf spuiten
Het spuiten van verf op wanden, plafonds, kozijnen en deuren is een effectieve manier van verven en dat wordt steeds vaker toegepast. Bij verf spuiten is het echter wel van groot belang om de juiste techniek te gebruiken om het plafond of de wanden egaal te verven en om geen strepen of vegen achter te laten. Daarom is het verstandig om de hulp van een schildersbedrijf in te schakelen. Wij van 123Schilderen beschikken over een snelle, efficiënte en effectieve werkwijze. Daarnaast beschikken wij over ervaren schilders die met het spuiten van verf voor een prachtig resultaat kunnen zorgen.
Een betonvloer schilderen is een eenvoudige manier om uw woonhuis of winkelpand een nieuwe look te geven. Het is een kosteneffectieve manier om een betonvloer te beschermen en het kan een mooie aanvulling zijn op een bestaande vloer. Het verven van een betonvloer kan een eenvoudige taak zijn als u de juiste schildertechnieken gebruikt en de juiste tools of benodigdheden in huis hebt. Dat is echter vaak niet het geval. Daarom is het een goede keuze om de professionele hulp van een schildersbedrijf in te schakelen. Naast het verven van uw betonvloer, kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld uw trap te laten verven in een betonlook.
betonvloer
stucwerk

Wilt u graag het plafond, een muur of een wand stucen? Dat is een klus die u het beste kunt uitbesteden aan een ervaren stukadoor. De voordelen van het inhuren van een ervaren stukadoor is dat het stucwerk sneller, mooier en vakkundiger wordt aangebracht. Daarnaast kunt u profiteren van de bijbehorende garantie die verbonden is aan het opgeleverde stucwerk. Voor onze stucopdrachten werken meerdere vakmannen samen om de opdracht snel, mooi en strak uit te voeren. Wij hebben niet alleen de juiste kennis en expertise in huis, maar wij beschikken ook over alle benodigdheden. Daarbij hanteren wij een efficiënte werkwijze, zodat wij het stucwerk op een snelle en nette manier kunnen uitvoeren.

Houtrot is een veelvoorkomend probleem in huizen en het kan zich ontwikkelen op verschillende plekken, zoals in de buurt van een lekkage of in een vochtige ruimte. Het is belangrijk om regelmatig uw houtwerk te laten behandelen en om houtrot direct te laten repareren zodra u dat ziet. Als u het niet repareert, kan het houtwerk verder beschadigen en kan het zelfs afbreken. Het is een verstandige keuze om de klus uit te besteden aan de professionele en ervaren vakmannen van 123Schilderen. Wij zullen al het houtrot behandelen en voorzien van een aantal beschermende lagen lak of vernis. Daarnaast zullen wij het houtrot schilderen en ervoor zorgen dat al het houtwerk er weer prachtig uitziet.
houtrot
glaszetten
Het laten zetten van nieuw glas in uw ramen door een professioneel schildersbedrijf kan een slimme keuze zijn als u ervoor wilt zorgen dat uw ramen wel in goede staat en energiezuinig blijven. Nieuwe ramen hebben vaak beter isolatiemateriaal en zijn beter afgesloten, wat betekent dat ze beter in staat zijn om de warmte of koelte binnen te houden en om buitengeluiden te weren. Door goed de tijd te nemen om de verschillende keuzes te overwegen, kunt u ervoor zorgen dat u de beste keuze maakt voor uw huis. Als u overweegt om nieuw glas in uw ramen te laten zetten, is het een goed idee om een professioneel schildersbedrijf in te schakelen.
Het kitten van glas- en houtverbindingen wordt nog weleens onderschat, maar dat vereist een vakkundige aanpak. Vocht heeft namelijk maar een klein gaatje nodig om zich te kunnen nestelen in een stukje onbeschermd hout of ander soort materiaal. Vervolgens kan vocht al gauw leiden tot schimmel en rotte plekken. Daarom is het goed om tijdens een klus direct al het kitwerk goed onder handen te nemen, zodat eventuele schimmelvorming kan worden voorkomen. Het is belangrijk om het kitwerk van de glas- en houtverbindingen zorgvuldig aan te brengen en om het strak af te werken. Door onze handige technieken en vakkundige aanpak brengen wij al het kitwerk strak en mooi aan.
kitten
onderhoud
Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw huis in goede staat blijft en een comfortabele en veilige plek is om te wonen. Door regelmatig onderhoud te plegen, kunt u kleine problemen op tijd opsporen en oplossen voordat ze uitgroeien tot grotere en duurdere problemen. Het laten controleren van uw woning door een schilder voor een onderhoudsbeurt kan een waardevolle investering zijn om ervoor te zorgen dat uw huis in goede staat blijft. Door grote of kleine onderhoudsbeurten uit te besteden aan een van onze professionele schilders kunt u er zeker van zijn dat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd en dat eventuele problemen op tijd worden opgemerkt en worden opgelost.

"De meest geschikte partner voor het uitbesteden van al uw schilderwerkzaamheden en andere soorten klussen!"

✓  Vakkundige & Professionele Schilders

✓  Ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak

✓  Wij komen iedere klus als beste uit de verf!

Ons schildersbedrijf is gevestigd in de omgeving van de Randstad en wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van binnen en buiten uw woning. Met al ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak hebben wij al veel verschillende schilderprojecten mogen uitvoeren. Wij zijn geschikt voor zowel kleine projecten zoals het schilderen van een dakkapel of het verven van een buitendeur, maar wij zijn ook geschikt voor grote projecten zoals het schilderen van uw gehele woning of het schilderen van een kantoorpand.

123Schilderen staat bekend om zijn vakmanschap, klantgerichtheid en echt degelijk vakwerk. Daarnaast beschikken wij over een heldere, eenvoudige en efficiënte werkwijze. Wij bestaan uit een groep ervaren en professionele schilders die alle werkzaamheden accuraat, zorgvuldig en met veel aandacht uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om hoge kwaliteit en goede service te leveren. Het doel is om onze klanten blij en tevreden te maken met een fantastisch eindresultaat.

Werkwijze-1

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze-2

Ontvang een prijsopgave met bijbehorende levertijd

Werkwijze-3

Na akkoord kunnen wij aan de slag met schilderen!

Neem Een Kijkje Naar Onze Vorige Projecten

Before After buitenschilderwerk-beforebuitenschilderwerk-after