Glaszetten

Schildersbedrijf 123Schilderen

Werkwijze 1

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze 2

Ontvang een prijsopgave met bijbehorende levertijd

Werkwijze 3

Na akkoord kunnen wij aan de slag met schilderen!

Als je nieuwe ramen in huis wilt, is het belangrijk om eerst goed te overleggen met een aannemer. Er zijn namelijk verschillende soorten ramen en ze kunnen allemaal een andere prijs hebben. Zo zijn er houten ramen, kunststof ramen en aluminium ramen. Het is dus belangrijk om te weten welk soort ramen je precies wilt hebben, voordat je met een aannemer in zee gaat. Nadat je met een aannemer hebt besproken welk soort ramen je wilt, is het tijd om te gaan kijken naar de verschillende aanbieders. Er zijn verschillende bedrijven die ramen verkopen en je kunt dus verschillende offertes aanvragen. Het is belangrijk om goed te kijken naar de verschillende offertes, want soms zitten er verschillen in de prijzen. Als je eenmaal een bedrijf hebt gevonden waar je de nieuwe ramen wilt laten plaatsen, is het tijd om een afspraak te maken. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je thuis bent als de ramen geplaatst worden, want je wilt natuurlijk niet dat er iets fout gaat. Na het plaatsen van de nieuwe ramen is het belangrijk om de ramen goed te onderhouden. Zo moet je ervoor zorgen dat je de ramen regelmatig schoonmaakt en dat je ze beschermt tegen vuil en vocht. Als je de ramen goed onderhoudt, zullen ze langer meegaan en zullen ze er ook beter uitzien. Het plaatsen van enkel of dubbel glas behoort ook tot onze diensten. Dubbel glas of thermopane glas zoals we dat ook noemen kunnen we onderverdelen in verschillende soorten . HR of HR++ of HR+++. Afhankelijk van de bouw en de wensen van de klant kan hiervoor een passend advies en prijs worden gegeven. Zelfs is het mogelijk om drie dubbel glas te plaatsen. Ook plaatsen we monumentenglas, dat is dubbel glas dat dan veel voorkomt bij grachtenpanden, waarbij het glas in de sponning geplaatst kan worden , zonder dat je van de buiten-of binnenkant kunt zien dat het dubbel glas is, omdat er niet de gebruikelijke glaslatten zichtbaar zijn.
Wij verzorgen bij iedere renovatie van het glas, dat het oude glas wordt verwijderd en afgevoerd. De sponningen worden grondig bekeken en behandeld, en zo nodig waar houtrot is ontstaan gerepareerd . Daarna wordt het glas er zorgvuldig in gemaakt, en desgewenst met stopkit of glaslatten afgewerkt. Wat ook weer belangrijk is dat als de glaslatten geplaatst worden dat de kopse kanten van het hout in de primer worden gezet, en daarna pas op het glas geplaatst worden. Want niemand wil dat er na een paar jaar op de hoeken alweer plekjes voorkomen dat eventuele houtrot kan plaatsvinden. Water doet erg veel met hout, dus 100% bescherming is wel een vereiste. Daarna wordt het glas waterdicht afgekit, en volgen de benodigde schilders handelingen. Ook zorgen wij ervoor dat er altijd met roestvrije nagels en schroeven wordt gewerkt , zodat er nooit roestvlekken komen in de verflaag. Op thermopane glas zit altijd 10jaar fabrieksgarantie, en als je het glas goed bekijkt, zie je in de spouw van het glas de datum staan wanneer het vervaardigd is. Ook zij er mogelijkheden voor draadglas, gelaagd glas, inbraakwerend glas, plexiglas of matglas. Sommige panden hebben nog het mooie originele glas in lood. Ons advies is dan altijd om daar een passend voorzetraam voor te maken , om de islorende werking hiervan te ondervinden, en tevens om het kostbare glas in lood te beschermen. Dit is tevens een makkelijke en niet zo’n kostbare oplossing.
  • Glaszetter
  • Dubbel glas plaatsen
  • Glas schilderen
  • Verven op glas

"123Schilderen is de meest geschikte partner voor het uitbesteden van al uw schilderwerkzaamheden en andere soorten klussen"

Wij maken van iedere klus een groot succes!

Onze schilders, stukadoors en andere vakkundige professionals beschikken over jarenlange ervaring in het vakmanschap. Wij verzekeren u van een mooi eindresultaat en bieden u daarbij een jarenlange garantie.

Neem Een Kijkje Naar Onze Vorige Projecten ↓

Vraag Vandaag Nog Uw Gratis Offerte Aan!

Mocht u op zoek zijn naar meer informatie of wilt u graag nog wat vragen stellen, neem dan vooral telefonisch contact met ons op.