123 Schilderen Logo

Houtrot

"De meest geschikte partner voor het uitbesteden van al uw schilderwerkzaamheden en andere soorten klussen!"

✓  Vakkundige & Professionele Schilders

✓  Ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak

✓  Wij komen iedere klus als beste uit de verf!

Ons schildersbedrijf is gevestigd in de omgeving van de Randstad en wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van de binnen- en de buitenkant uw woning. Met al ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak hebben wij al veel verschillende schilderprojecten mogen uitvoeren. Wij zijn geschikt voor zowel kleine projecten zoals het schilderen van een dakkapel of het verven van een buitendeur, maar wij zijn ook geschikt voor grote projecten zoals het schilderen van uw gehele woning of het schilderen van een kantoorpand.

123Schilderen staat bekend om zijn vakmanschap, klantgerichtheid en echt degelijk vakwerk. Daarnaast beschikken wij over een heldere, eenvoudige en efficiënte werkwijze. Wij bestaan uit een groep ervaren en professionele schilders die alle werkzaamheden accuraat, zorgvuldig en met veel aandacht uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om hoge kwaliteit en goede service te leveren. Het doel is om onze klanten blij en tevreden te maken met een fantastisch eindresultaat.

Wees op tijd met houtrot reparaties

Houtrot is een veelvoorkomend probleem in huizen, maar het is niet iets waar mensen snel aan zullen denken. Toch hebben vrijwel alle huizen houten kozijnen en vermoedelijk wel houten deuren, houten meubels of houten steunbalken in het huis. Houtrot kan zich ontwikkelen op verschillende plekken, zoals in de buurt van een lekkage of in een vochtige ruimte. Het kan ook voorkomen dat het hout gaat rotten wanneer het niet goed is geïnstalleerd of dat het houtwerk niet goed is onderhouden. Daarnaast kan hout ook worden blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden en aan extreme temperaturen. Het is belangrijk om regelmatig uw houtwerk te laten behandelen en om houtrot direct te laten repareren zodra u dat ziet. Als u het niet repareert, kan het houtwerk verder beschadigen en kan het zelfs afbreken. Het is ook mogelijk dat houtrot zich verspreidt naar andere delen van het huis. Om houtrot te repareren, dient eerst het beschadigde hout verwijdert te worden zodat het zich niet verder kan verspreiden.

Laat het houtrot over aan een ervaren vakman

Om het houtrot goed te kunnen behandelen en te herstellen dient u over de nodige ervaring en de juiste gereedschap te beschikken. Daarom is het een verstandige keuze om de klus uit te besteden aan de professionele en ervaren vakmannen van 123Schilderen. Wij zullen al het houtrot behandelen en voorzien van een aantal beschermende lagen lak of vernis. Daarnaast zullen wij het houtrot schilderen en ervoor zorgen dat al het houtwerk er weer prachtig uitziet. Onze ervaren vakmannen zorgen ervoor dat het houtrot zich niet verder verspreidt en behandelen alle rotte plekken in het houtwerk. Wanneer u ons inschakelt voor het behandelen kunt u de beste kwaliteit en service verwachten. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw houten kozijnen, want die zullen na de klus volledig vrij zijn van rot en er weer gloednieuw uitzien!
  • Houtrot repareren
  • Houtrot behandelen
  • Houtrot herstellen
  • Houtrot verven
  • Houtrot vuller
  • Houtrot stoppen
Werkwijze-1

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze-2

Ontvang een prijsopgave met bijbehorende levertijd

Werkwijze-3

Na akkoord kunnen wij aan de slag met schilderen!

Houtrot behandelen, herstellen en schilderen

Er zijn natuurlijk meerdere soorten houtrot reparaties en deze kunnen erg verschillend zijn. Denk bijvoorbeeld aan houtrot in een houten kozijn, aan houtrot in uw balkondeur of houtrot in een vochtige houten schuur. Het is goed om regelmatig uw houtwerk te bekijken en om eens na te gaan of het weer tijd is voor onderhoud, vervanging of renovatie van eventueel houtrot. Waarschijnlijk kunt u zelf al een goede inschatting maken op welke schaal de schade aan uw houtwerk is, maar het is verstandig om daar een expert voor in te schakelen. Deze expert kan de mate van houtrot goed inschatten en tevens een helder behandelplan opstellen. Hij voorziet u van geheel vrijblijvend advies op maat, zodat u beter geïnformeerd wordt over het herstellen en het goed onderhouden van uw houtwerk.

Houtwerk verven na een houtrot reparatie

Wij hebben al verschillende klussen uitgevoerd voor klanten die op zoek zijn naar een schilder voor het behandelen van het houtrot. Hierbij hebben wij al verschillende soorten houtrot behandeld, hersteld en gerepareerd. Door een goede behandeling van het houtrot kunnen wij het houtwerk strak en mooi verven. Door uw houtrot te herstellen en te verven, zal het er weer zo goed als nieuw uitzien. Mocht u ook op zoek zijn naar een schildersbedrijf in de regio, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs, zodat wij de situatie kunnen bekijken en aan de slag kunnen gaan met het herstellen van het houtrot. U kunt bij ons ook vrijblijvend advies op maat inwinnen als u graag meer informatie wilt over het behandelen en het verven van houtrot.

Neem Een Kijkje Naar Onze Vorige Projecten

Before After buitenschilderwerk-beforebuitenschilderwerk-after