123 Schilderen Logo

Kitten

"De meest geschikte partner voor het uitbesteden van al uw schilderwerkzaamheden en andere soorten klussen!"

✓  Vakkundige & Professionele Schilders

✓  Ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak

✓  Wij komen iedere klus als beste uit de verf!

Ons schildersbedrijf is gevestigd in de omgeving van de Randstad en wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van de binnen- en de buitenkant uw woning. Met al ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak hebben wij al veel verschillende schilderprojecten mogen uitvoeren. Wij zijn geschikt voor zowel kleine projecten zoals het schilderen van een dakkapel of het verven van een buitendeur, maar wij zijn ook geschikt voor grote projecten zoals het schilderen van uw gehele woning of het schilderen van een kantoorpand.

123Schilderen staat bekend om zijn vakmanschap, klantgerichtheid en echt degelijk vakwerk. Daarnaast beschikken wij over een heldere, eenvoudige en efficiënte werkwijze. Wij bestaan uit een groep ervaren en professionele schilders die alle werkzaamheden accuraat, zorgvuldig en met veel aandacht uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om hoge kwaliteit en goede service te leveren. Het doel is om onze klanten blij en tevreden te maken met een fantastisch eindresultaat.

Specialist in het kitten van glas- en houtverbindingen

Het kitten van glas- en houtverbindingen vereist een vakkundige aanpak. Er worden vele soorten kit verkocht en gebruikt. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke soort kit wij voor ieder verschillend materiaal of ondergrond moeten gebruiken. Door onze handige technieken en vakkundige aanpak brengen wij de kit strak en mooi aan. Het is belangrijk om zorgvuldig het kit aan te brengen bij de verbindingen en om het kitwerk degelijk af te werken. Afkitten wordt nog weleens onderschat, maar het is van groot belang om dat goed uit te voeren. Vocht heeft namelijk maar een klein gaatje nodig om zich te kunnen nestelen in een stukje onbeschermd hout of ander soort materiaal. Vervolgens kan vocht al gauw leiden tot schimmel en rotte plekken. Daarom is het goed om tijdens een klus direct al het kitwerk goed onder handen te nemen, zodat eventuele schimmelvorming kan worden voorkomen.

Kitten van de voegen in de keuken en de badkamer

Hoewel het misschien maar een futiel taakje lijkt, net zoals plinten leggen, is het een onmisbaar onderdeel van het water- en vochtdicht maken van uw woning. Zo dienen bijvoorbeeld alle verbindingen in de keuken en alle voegen in de badkamer waterdicht te zijn. Kit is fantastisch materiaal en een fijn product om mee te werken. Maar wat is kit precies? Kit is een soort pleister die u met uw vingers aanbrengt. Het is gemaakt van rubber en is verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Kit wordt gebruikt voor het dichten van gaten en scheuren, het beschermen van hout en het maken van afdichtingen. Er zijn allerlei soorten kit verkrijgbaar, van elastisch tot hard, en van transparant tot opvallend gekleurd. Kit is verkrijgbaar in verschillende soorten en voor verschillende doeleinden. Voor het dichten van een gat of scheur in een muur of vloer gebruikt u bijvoorbeeld een elastische kit. Harde kit wordt gebruikt voor het dichten van voegen en afdichtingen.
  • Badkamer kitten
  • Keuken kitten
  • Stucwerk en kitten
  • Schilderwerk en kitten
Werkwijze-1

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze-2

Ontvang een prijsopgave met bijbehorende levertijd

Werkwijze-3

Na akkoord kunnen wij aan de slag met schilderen!

123Schilderen is van alle markten thuis

Het kitten van sanitair en van glas- en houtverbindingen is een belangrijk onderdeel van het (ver)bouwen en onderhouden van uw woning of uw bedrijfspand. Ook binnen is het afkitten van bijvoorbeeld plinten, badkamers, toiletten en keukens van groot belang. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies om uit de tientallen aangeboden kitsoorten de juiste te kiezen en deze goed te gebruiken. Wij hanteren dezelfde technieken die ook in de scheepsvaart worden gebruikt om alles volledig waterdicht en lekvrij te houden. Daarnaast zorgen onze kit werkzaamheden er ook voor dat de verbindingen veel beter aan elkaar vast blijven zitten en dat het zeker ook een geruime tijd goed blijft zitten. Met degelijk kitwerk zult u amper tot geen last meer hebben van schimmel in uw badkamer of houtrot in uw kozijnen. Daarnaast zult u veel minder snel stootschade krijgen bij meubels waar glas en hout gecombineerd zijn.

Laat een professionele vakman het kitwerk uitvoeren

Bent u een beetje huiverig voor het gebruik van kit, weet u niet zeker wanneer het kit goed afgedroogd is of bent u niet in staat om het kitwerk mooi en strak aan te brengen? Dat is helemaal niet erg, want het aanbrengen van kit op de juiste manier kan een vrij lastige klus zijn. Net zoals andere klusjes in en rondom uw woning, kunt u ook voor al uw kitwerk snel en eenvoudig een klusbedrijf raadplegen en een ervaren vakman inhuren. Misschien heeft u zelfs nog wel meer klussen om te doen in en rondom uw woning en kunnen wij dat meteen even opknappen als wij voor u aan de slag zijn. Naast dat het u tijd en moeite scheelt, maakt dat het klussen wel zo efficiënt! Wij hebben al verschillende klussen voor klanten opgelost en zijn er dan ook trots op om ons klusbedrijf in te mogen zetten voor onze klanten. Wij helpen u dan ook graag!

Neem Een Kijkje Naar Onze Vorige Projecten

Before After buitenschilderwerk-beforebuitenschilderwerk-after