Wij bestaan uit een groep vakkundige schilders en professionele vakmannen. Wij zijn de meest geschikte partner voor het uitbesteden van schilderklussen en andere werkzaamheden aan uw woning.

Over Ons

Ons schildersbedrijf is gevestigd in de omgeving van de Randstad en wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van de binnen- en de buitenkant uw woning. Mijn naam is Steef Boomgaard en met al ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak heb ik al veel verschillende schilderprojecten mogen uitvoeren en beschik ik over een groot netwerk van professionele schilders. Het team van 123Schilderen is geschikt voor zowel kleine projecten zoals het schilderen van een dakkapel of het verven van een buitendeur, maar wij zijn ook geschikt voor grote projecten zoals het schilderen van uw gehele woning of het schilderen van een kantoorpand.

123Schilderen staat bekend om zijn vakmanschap, klantgerichtheid en echt degelijk vakwerk. Daarnaast beschikken wij over een heldere, eenvoudige en efficiënte werkwijze. Wij bestaan uit een groep ervaren en professionele schilders die alle werkzaamheden accuraat, zorgvuldig en met veel aandacht uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om hoge kwaliteit en goede service te leveren. Het doel is om onze klanten blij en tevreden te maken met een fantastisch eindresultaat.

Door onze ervaring hebben wij de juiste kennis en schildertechnieken in pacht om het schilderwerk er weer langdurig mooi uit te laten zien. Wij brengen bij het schilderwerk altijd een minimaal aantal lagen verf aan, zodat het schilderwerk goed beschermd wordt en tevens ook mooi blijft. Daarom bieden wij onze klanten ook een minimale garantie aan van 5 jaar. Mits het schilderwerk goed wordt onderhouden, is de kans groot dat het schilderwerk er wel meer dan 10 jaar mooi uit blijft zien. Verder vinden wij het belangrijk om te werken met duurzame producten van hoge kwaliteit en wij bezuinigen niet op de kosten van het materiaal.

Naast al onze diensten en schilderwerkzaamheden, voeren wij ook andere werkzaamheden aan uw woning uit zoals het stucwerk van uw woning, voeren wij houtrot reparaties uit, plaatsen wij nieuwe ramen en kitten wij de voegen van de vaste verbindingen. 123Schilderen is de meest ideale en geschikte partner voor het uitbesteden van al uw schilderwerk en de andere soorten klussen aan uw woning. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen voor vrijblijvend en deskundig advies op maat van een van onze specialisten.

Werkwijze

Werkwijze-1

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze-2

Ontvang een prijsopgave met bijbehorende levertijd

Werkwijze-3

Na akkoord gaan wij aan de slag met schilderen!

"De meest geschikte partner voor het uitbesteden van al uw schilderwerkzaamheden en andere soorten klussen!"

✓ Vakkundige & Professionele Schilders

✓ Ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak

✓ Wij komen iedere klus als beste uit de verf!

Neem Een Kijkje Naar Onze Vorige Projecten ↓