123 Schilderen Logo

Professionele vloercoating voor extra bescherming

Wilt u zeker weten dat uw vloer nog lang meegaat? Met vloercoating wordt er een toplaag op de bestaande vloer aangebracht. Vooral bij bedrijven is het een populaire keuze, want de vloer wordt door vloercoating slijtvast en beter beschermd tegen verschillende soorten vloeistoffen. Bovendien is het gemakkelijk in onderhoud en daar heeft u dus geen extra werk aan. Hoe gaat dat dan in zijn werk? Bij vloercoating wordt de coating door middel van een rol verspreid over de vloer. Dit is geen dikke laag maar het is heel erg dun zodat u er nauwelijks iets van ziet. Hierdoor valt de prijs ook nog eens voordelig uit omdat er maar weinig vloeistof nodig is. Meer weten over het coaten van een vloer? Lees hieronder verder!

De voordelen van vloercoating

Op het gebied van vloercoating zijn er vele mogelijkheden. Zo kunt u zelf een kleur uitkiezen en is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een symbool op de vloer te laten zetten. Dit is dan ook een van de redenen waarom u ze vaak terugziet in een werkplaats of bij een garage. Qua afwerking heeft u ook nog twee keuzemogelijkheden, namelijk een gladde vloer of een vloer met antislip laag. Als de vloer bijvoorbeeld nat kan worden is dit erg aan te raden met het oog op veiligheid. Wat alle lagen gemeen hebben is dat ze bestendig zijn tegen vloeistoffen en chemicaliën. Als er onverhoopt wat wordt gemorst zal dit niet in de vloer gaan trekken. U kunt het dus gemakkelijk schoonmaken en de vloer ziet er dan vervolgens weer als nieuw uit.

Coating van een vloer thuis of voor uw bedrijf

Wist u dat het coaten van een vloer ook geschikt is voor thuis? In huis zijn er namelijk ook vaak veel ruimtes die snel vochtig en vis worden. Door te kiezen voor coating is uw vloer helemaal beschermd omdat er geen vocht meer in kunt trekken. De coating wordt zo aangebracht dat deze egaal over de vloer ligt waardoor stofzuigen ook een stuk gemakkelijker gaat. Wilt u de vloer een geheel nieuw uiterlijk geven? Uiteraard is dat geen probleem want u kunt kiezen uit veel verschillende kleuren.

Coaten van een vloer

Kortom, als u kiest voor vloercoating is de keuze geheel aan u welke kleur de vloer wordt. Verder bent u ervan verzekerd dat er geen agressieve stoffen in de vloer kunnen trekken. Dit komt omdat de coating vloeistofdicht is. Bovendien kunt u de vloer gemakkelijk onderhouden omdat deze goed is schoon te maken. Ten slotte is de prijs erg aantrekkelijk omdat er maar een dunne laag hoeft worden aangebracht voor een goed resultaat.

Bekijk meer van onze blogs ↓

"De meest geschikte partner voor het uitbesteden van al uw schilderwerkzaamheden en andere soorten klussen!"

✓ Vakkundige & Professionele Schilders

✓ Ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak

✓ Wij komen iedere klus als beste uit de verf!

Ons schildersbedrijf is gevestigd in de omgeving van de Randstad en wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van binnen en buiten uw woning. Met al ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak hebben wij al veel verschillende schilderprojecten mogen uitvoeren. Wij zijn geschikt voor zowel kleine projecten zoals het schilderen van een dakkapel of het verven van een buitendeur, maar wij zijn ook geschikt voor grote projecten zoals het schilderen van uw gehele woning of het schilderen van een kantoorpand.

123Schilderen staat bekend om zijn vakmanschap, klantgerichtheid en echt degelijk vakwerk. Daarnaast beschikken wij over een heldere, eenvoudige en efficiënte werkwijze. Wij bestaan uit een groep ervaren en professionele schilders die alle werkzaamheden accuraat, zorgvuldig en met veel aandacht uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om hoge kwaliteit en goede service te leveren. Het doel is om onze klanten blij en tevreden te maken met een fantastisch eindresultaat.