123 Schilderen Logo

Schilder Haarlem

Werkwijze-1

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze-2

Ontvang een prijsopgave met bijbehorende levertijd

Werkwijze-3

Na akkoord kunnen wij aan de slag met schilderen!

Op zoek naar een schilderbedrijf in Haarlem en omstreken

Als u een schilder zoekt in de omgeving van Haarlem dan kunt u die bij 123Schilderen zeker vinden. Voor schilderwerk binnen en buiten uw woning is het zeer aan te raden om een schilder in te huren. Het huren van een schilder heeft veel voordelen. Een schilder zal ervoor zorgen dat je huis er netter uit ziet. Daarnaast kan de schilder zorgen voor beter onderhoud van je woning. Door al het houtwerk te controleren en te behandelen indien nodig zal de conditie van uw houtwerk goed gewaarborgd blijven. U kunt uw woning in de omgeving van Haarlem in een goede staat houden door regelmatig schilder- en onderhoudswerk te laten uitvoeren. Uw woning blijft daarnaast door kwalitatief goed schilderwerk beter beschermd tegen veroudering, weersinvloeden en beschadigingen.

Voordelen van regelmatig schilderwerk en goed onderhoud

Door al het schilderwerk rond uw woning in Haarlem bij te houden voorkomt u onnodige kosten. De staat waarin uw woning verkeert kun je goed houden door om de zoveel jaar kwalitatief goed schilder- en onderhoudswerk uit te voeren. Een schilder zorgt niet alleen voor een nieuwe verflaag, maar verricht meer handelingen. De schilder schuurt alles op en controleert hierbij de status van het hout. Met speciale middelen kan de schilder plekken in het hout behandelen die rotten. Daarnaast zorgt de schilder voor een goede behandeling van het hout om op deze wijze het hout preventief te behandelen tegen houtrot en andere problemen. Op deze manier blijven uw kozijnen en andere soorten houtwerk in een goede staat.

"De meest geschikte partner voor het uitbesteden van al uw schilderwerkzaamheden en andere soorten klussen!"

Verven van uw woning in een nieuwe kleur

Als uw woning goed is onderhouden, dan scheelt dat voor de schilder zeker wat werk. De schilder hoeft dan alleen alles licht bij te schuren en een nieuw laagje verf aan te brengen. Wilt u een compleet nieuwe kleur, dan kan een extra verflaag nodig zijn om alles goed te laten dekken. Afhankelijk van de oppervlakte die geverfd moet worden, de staat van uw woning en de plekken waar geverfd wordt, kan er een prijsopgave gemaakt worden. Wanneer een schilder een hoge steiger moet laten opbouwen of op de ladder moet staan dan zal het verven meer tijd in beslag nemen als het verven binnen de woning. Hoe lang de schilder bezig is zal afhankelijk zijn van het aantal vierkante meters, de staat van het te schilderen oppervlak en de plek waar precies geschilderd moet worden.

Huren van een schilder in Haarlem

Een schilder kunt u voor veel projecten huren. Alles binnen en buiten uw woning kan namelijk geverfd worden. Voor buiten uw huis kunt u natuurlijk denken aan bijvoorbeeld uw kozijnen en uw buitendeur. Het is ook mogelijk om met speciale verf bijvoorbeeld tegels te verven of de schutting en schuur te verven. Binnen uw huis kan ook veel geverfd worden. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen van de muren en het schilderen van het plafond met latexverf. Al het houtwerk binnen de woning kunt u laten verven met speciale lakverf. Denk aan stootvaste glanzende of matte verf voor op de trap. Of denk aan een nieuwe verflaag voor op de kozijnen en deuren. Daarnaast kunt u ook de keukenkastjes verven of de radiatoren in huis laten verven. Voor vrijblijvend advies kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via de mail of via de telefoon.

✓ Vakkundige & Professionele Schilders

✓ Ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak

✓ Wij komen iedere klus als beste uit de verf!

Ons schildersbedrijf is gevestigd in de omgeving van de Randstad en wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van binnen en buiten uw woning. Met al ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak hebben wij al veel verschillende schilderprojecten mogen uitvoeren. Wij zijn geschikt voor zowel kleine projecten zoals het schilderen van een dakkapel of het verven van een buitendeur, maar wij zijn ook geschikt voor grote projecten zoals het schilderen van uw gehele woning of het schilderen van een kantoorpand.

123Schilderen staat bekend om zijn vakmanschap, klantgerichtheid en echt degelijk vakwerk. Daarnaast beschikken wij over een heldere, eenvoudige en efficiënte werkwijze. Wij bestaan uit een groep ervaren en professionele schilders die alle werkzaamheden accuraat, zorgvuldig en met veel aandacht uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om hoge kwaliteit en goede service te leveren. Het doel is om onze klanten blij en tevreden te maken met een fantastisch eindresultaat.

Wij maken van iedere klus een groot succes!

Onze schilders, stukadoors en andere vakkundige professionals beschikken over jarenlange ervaring in het vakmanschap. Wij verzekeren u van een mooi eindresultaat en bieden u daarbij een jarenlange garantie.

Neem Een Kijkje Naar Onze Vorige Projecten ↓