123 Schilderen Logo

Schilderen

"De meest geschikte partner voor het uitbesteden van al uw schilderwerkzaamheden en andere soorten klussen!"

✓  Vakkundige & Professionele Schilders

✓  Ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak

✓  Wij komen iedere klus als beste uit de verf!

Ons schildersbedrijf is gevestigd in de omgeving van de Randstad en wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van de binnen- en de buitenkant uw woning. Met al ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak hebben wij al veel verschillende schilderprojecten mogen uitvoeren. Wij zijn geschikt voor zowel kleine projecten zoals het schilderen van een dakkapel of het verven van een buitendeur, maar wij zijn ook geschikt voor grote projecten zoals het schilderen van uw gehele woning of het schilderen van een kantoorpand.

123Schilderen staat bekend om zijn vakmanschap, klantgerichtheid en echt degelijk vakwerk. Daarnaast beschikken wij over een heldere, eenvoudige en efficiënte werkwijze. Wij bestaan uit een groep ervaren en professionele schilders die alle werkzaamheden accuraat, zorgvuldig en met veel aandacht uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om hoge kwaliteit en goede service te leveren. Het doel is om onze klanten blij en tevreden te maken met een fantastisch eindresultaat.

Laat uw huis schilderen door een ervaren en professionele schilder

Wilt u schilderwerken laten uitvoeren aan uw huis? Dan is het belangrijk dat u dit laat doen door een ervaren schilder. Een schilder die in de buurt werkt, kent namelijk de weersomstandigheden en weet hier goed rekening mee te houden bij het schilderen van uw huis. Daarnaast bent u bij een schildersbedrijf in de buurt ook verzekerd van deskundig advies en een passende oplossing voor iedere schilderopdracht. Het is dan ook zeker de moeite waard om een schildersbedrijf in de buurt te zoeken als u schilderwerken wilt laten uitvoeren aan uw huis. Overigens is het schilderwerk niet het enige wat u kunt laten uitvoeren door onze ervaren schilders. Er zijn namelijk nog veel meer klussen die u door een schilder kunt laten doen. Denk bijvoorbeeld aan het stucwerk, een betonvloer verven of het repareren van houtrot.

Uw huis van binnen en van buiten schilderen

Er zijn veel verschillende schilderwerken dat u door een schildersbedrijf kunt laten uitvoeren. Denk hierbij aan het schilderen van de binnen- of de buitenkant van uw huis. Dit is een klus die u eenvoudig en snel uit kunt besteden aan een schildersbedrijf. Het schilderen van uw huis door een schildersbedrijf brengt vele voordelen met zich mee. Zo weet u zeker dat de schilderwerken goed worden uitgevoerd en heeft u geen omkijken meer naar de klus. Ons schildersbedrijf beschikt over de juiste benodigdheden om alle schilderwerken efficiënt en snel te kunnen uitvoeren. Daarnaast hebben onze schilders jarenlange ervaring met het schilderen van huizen. Dit betekent dat zij precies weten welke verfsoort geschikt is voor welk soort ondergrond en welke techniek het beste resultaat geeft. Wij kunnen dan ook iedere schilderklus goed uitvoeren, of het nu gaat om het binnenschilderwerk van een huis of om het schilderen van een bedrijfspand. Onze professionele en ervaren schilders maken van iedere schilderklus een groot succes.
Werkwijze-1

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze-2

Ontvang een prijsopgave met bijbehorende levertijd

Werkwijze-3

Na akkoord kunnen wij aan de slag met schilderen!

Een prachtig resultaat na het schilderwerk van ons schildersbedrijf

Wij zijn een professioneel schildersbedrijf met jarenlange ervaring in schilderwerken. We hebben een team van ervaren schilders die uw huis perfect zullen schilderen. Na het schilderen zal uw huis er nieuw uitzien en het aangebracht schilderwerk zal een lange tijd mooi blijven. We gebruiken alleen hoogwaardige verf en duurzame materialen, dus u kunt er zeker van zijn dat het schilderwerk lang meegaat. We bieden een garantie aan van minimaal 5 jaar, maar het schilderwerk kan bij goed onderhoud wel meer dan 10 jaar goed blijven. Als u op zoek bent naar meer informatie over het schilderen van uw huis, neem dan graag contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij staan u graag tot dienst en nemen graag uw schilderklus uit handen. Daarnaast zijn onze schilders altijd bereid om advies te geven en om samen met u te kijken naar de beste opties en mogelijkheden voor uw schilderproject. Zo weet u zeker dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat van het schilderwerk.

Schilder gezocht voor schilderklussen in en rondom uw woning

Wilt u bijvoorbeeld een trap schilderen, een muur schilderen of de kozijnen schilderen? Of wilt u de tegels schilderen of het plafond schilderen? Bent u op zoek naar een vakkundige schilder die in staat is om allerlei soorten schilderklussen uit te voeren? Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om online snel en eenvoudig in contact te komen met een professionele schilder in de buurt. Wij van 123Schilderen beschikken over een groep professionele en ervaren schilders die uitermate geschikt zijn voor iedere schilderklus. De kosten van het schilderwerk verschillen per project, maar daarbij wordt een vast uurtarief gehanteerd waarbij ook de materiaalkosten worden meegerekend. Naast de uurtarieven kunnen schilderprojecten ook per m2 (vierkante meter) worden berekend. Deze manier van de kosten berekenen wordt voornamelijk alleen gebruikt bij grote schilderklussen met grotere oppervlakten. Voor het opgeleverde schilderwerk wordt een btw-tarief van 9% gehanteerd. Neem vooral contact op met een van onze ervaren schilders voor vrijblijvend advies op maat.

Neem Een Kijkje Naar Onze Vorige Projecten

Before After buitenschilderwerk-beforebuitenschilderwerk-after