123 Schilderen Logo

Buitenschilderwerk

"De meest geschikte partner voor het uitbesteden van al uw schilderwerkzaamheden en andere soorten klussen!"

✓  Vakkundige & Professionele Schilders

✓  Ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak

✓  Wij komen iedere klus als beste uit de verf!

Ons schildersbedrijf is gevestigd in de omgeving van de Randstad en wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van de binnen- en de buitenkant uw woning. Met al ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak hebben wij al veel verschillende schilderprojecten mogen uitvoeren. Wij zijn geschikt voor zowel kleine projecten zoals het schilderen van een dakkapel of het verven van een buitendeur, maar wij zijn ook geschikt voor grote projecten zoals het schilderen van uw gehele woning of het schilderen van een kantoorpand.

123Schilderen staat bekend om zijn vakmanschap, klantgerichtheid en echt degelijk vakwerk. Daarnaast beschikken wij over een heldere, eenvoudige en efficiënte werkwijze. Wij bestaan uit een groep ervaren en professionele schilders die alle werkzaamheden accuraat, zorgvuldig en met veel aandacht uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om hoge kwaliteit en goede service te leveren. Het doel is om onze klanten blij en tevreden te maken met een fantastisch eindresultaat.

De magie van buitenschilderwerk: Transformeer uw woning

Buitenschilderwerk heeft een grote invloed op de uitstraling en het onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Van gevels tot kozijnen en deuren, de juiste verf en afwerking kunnen een wereld van verschil maken. Bij 123Schilderen.nl zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardig buitenschilderwerk dat niet alleen mooi oogt, maar ook duurzaam en beschermend is. Als u ons ervaren schilderteam een advies laat uitbrengen, kunnen we u verzekeren dat uw pand bij schildering volgens onze aanbevelingen voor ten minste 10 jaar beschermd is en esthetisch in optimale staat blijft. Wij hebben ook de ervaring dat als mensen hun huis willen verkopen, het sneller kunnen verkopen dan een huis dat er minder mooi geschilderd uitziet. Buitenschilderwerk is vrijwel altijd een best ingrijpende klus, dus dat moet wel vakkundig en professioneel worden uitgevoerd.

Weerbestendige bescherming: Verleng de levensduur van uw exterieur

Buitenschilderwerk geeft een belangrijke beschermingslaag tegen weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Onze schilders bij 123Schilderen.nl gebruiken hoogwaardige, weerbestendige verfsoorten en materialen om ervoor te zorgen dat uw exterieur bestand is tegen deze elementen. Daarnaast adviseren we u over de juiste kleurkeuze en afwerking die passen bij de stijl van uw woning of bedrijfspand. De betere verf soorten hebben een UV filter, dus kan het beter tegen de zon, mits het op een degelijke wijze wordt aangebracht. Dus goed ontvetten, schuren en een hele sterke dekkende primer, zijn wel belangrijke zaken om goed rekening mee te houden.
Werkwijze-1

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze-2

Ontvang een prijsopgave met bijbehorende levertijd

Werkwijze-3

Na akkoord kunnen wij aan de slag met schilderen!

Professionele voorbereiding: Leg de basis voor een uitstekend resultaat

Een grondige voorbereiding is essentieel voor het succes van uw buitenschilderwerk. Bij 123Schilderen.nl zorgen onze schilders voor een zorgvuldige voorbereiding van de te schilderen oppervlakken, waaronder het reinigen, schuren en herstellen van eventuele beschadigingen. Door deze belangrijke stappen te volgen, leggen we de basis voor een strak en duurzaam eindresultaat dat jarenlang meegaat. Ontvetten wordt weleens onderschat. Wij hebben de ervaring dat als je goed ontvet, dat weer afspoelt met schoon water en dan gaat schuren, dat er dan geen mogelijkheid bestaat dat er onthechting kan optreden. Als de primer er mooie en strak opzit, dan wordt er heel fijn geschuurd om de voorbereiding te treffen voor het aflakken.

Onderhoud en periodieke controle: Houd uw buitenschilderwerk in topconditie

Regelmatig onderhoud van uw buitenschilderwerk is cruciaal voor het behoud van de uitstraling en beschermende functie. Onze experts bij 123Schilderen.nl bieden onderhoudsdiensten en periodieke controles aan om ervoor te zorgen dat uw schilderwerk in optimale staat blijft. Er kunnen zich namelijk schimmels en andere vormen van bijvoorbeeld houtwurm of houtrot in uw houtwerk zitten, zonder dat het zichtbaar is. Met onze hulp kunt u kleine problemen vroegtijdig aanpakken en voorkomen dat grotere, kostbare reparaties nodig zijn. Investeer in de toekomst van uw woning of pand met professioneel buitenschilderwerk en onderhoud van 123Schilderen.nl.

Neem Een Kijkje Naar Onze Vorige Projecten

Before After buitenschilderwerk-beforebuitenschilderwerk-after