123 Schilderen Logo

Huis Schilderen

"De meest geschikte partner voor het uitbesteden van al uw schilderwerkzaamheden en andere soorten klussen!"

✓  Vakkundige & Professionele Schilders

✓  Ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak

✓  Wij komen iedere klus als beste uit de verf!

Ons schildersbedrijf is gevestigd in de omgeving van de Randstad en wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van de binnen- en de buitenkant uw woning. Met al ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak hebben wij al veel verschillende schilderprojecten mogen uitvoeren. Wij zijn geschikt voor zowel kleine projecten zoals het schilderen van een dakkapel of het verven van een buitendeur, maar wij zijn ook geschikt voor grote projecten zoals het schilderen van uw gehele woning of het schilderen van een kantoorpand.

123Schilderen staat bekend om zijn vakmanschap, klantgerichtheid en echt degelijk vakwerk. Daarnaast beschikken wij over een heldere, eenvoudige en efficiënte werkwijze. Wij bestaan uit een groep ervaren en professionele schilders die alle werkzaamheden accuraat, zorgvuldig en met veel aandacht uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om hoge kwaliteit en goede service te leveren. Het doel is om onze klanten blij en tevreden te maken met een fantastisch eindresultaat.

Geef uw huis een nieuwe uitstraling met professioneel schilderwerk

Het schilderen van uw huis is een effectieve manier om de uitstraling en de waarde ervan te verbeteren. Bij 123Schilderen.nl bieden wij hoogwaardige schilderdiensten aan, zowel voor het interieur als het exterieur, om uw huis om te toveren tot een frisse, stijlvolle en uitnodigende ruimte. Laat ons uw huis schilderen en ontdek de vele voordelen van een professioneel afgewerkt en duurzaam schilderproject. Met de juiste kleurencombinatie en hoogwaardige verf geven we uw vastgoed een solide en superieure uitstraling. Onze schilderwerkzaamheden bieden optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden. Het schilderwerk wordt doorgaans elke 10 jaar uitgevoerd, waardoor latere onderhoudswerkzaamheden eenvoudiger zijn, dankzij de reeds aangebrachte beschermende primer en aflak.

Interieurschilderwerk: Creëer de perfecte sfeer binnenshuis

Bij het schilderen van uw huis is het interieur net zo belangrijk als het exterieur. Onze schilders bij 123Schilderen.nl zijn gespecialiseerd in het leveren van interieurschilderwerk dat niet alleen de esthetiek van uw woning versterkt, maar ook bijdraagt aan een prettige leefomgeving. Wij begeleiden u in het selecteren van de perfecte kleuren, afwerkingen en materialen om een harmonieuze sfeer te bereiken die aansluit bij uw persoonlijke smaak en de stijl van uw woning. In panden van honderd jaar of ouder worden vaak klassieke kleuren gebruikt, terwijl een modern, nieuw huis een geheel andere kleurcombinatie vraagt. Ondanks de liefde van sommige mensen voor de frisse en witte aanpak à la Jan de Bouvrie, blijven ook de witte tinten zoals RAL9001 en RAL9010 steevast favorieten.
Werkwijze-1

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze-2

Ontvang een prijsopgave met bijbehorende levertijd

Werkwijze-3

Na akkoord kunnen wij aan de slag met schilderen!

Buitenschilderwerk: Bescherming en stijl voor de buitenkant van uw woning

De buitenkant van uw huis is het eerste wat mensen zien, en daarom is het essentieel om te zorgen voor een verzorgde en aantrekkelijke uitstraling. Onze experts bij 123Schilderen.nl zijn gespecialiseerd in buitenschilderwerk dat zowel stijlvol als beschermend is. Wij maken gebruik van kwalitatief hoogstaande, weerbestendige verven om uw woning te beschermen tegen de elementen, en tegelijkertijd een uiterlijk te realiseren dat past bij zowel de architectuur als de omgeving. Het is essentieel om het hout met de juiste verf te beschermen. Daarom nemen we de huidige kleuren van het huis in overweging en geven mogelijk advies over een alternatieve kleurstelling. Tegelijkertijd beoordelen we de conditie van het hout en indien nodig voeren we een vochtmeting uit, omdat er soms verborgen gebreken kunnen zijn die niet onmiddellijk zichtbaar zijn.

Onderhoud en duurzaamheid: Investeer in de toekomst van uw huis

Regelmatig onderhoud van uw schilderwerk is cruciaal voor het behoud van de esthetische en beschermende kwaliteiten. Bij 123Schilderen.nl bieden we onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw schilderwerk in topconditie blijft. Door vroegtijdige aanpak van kleine problemen en het gebruik van duurzame materialen kunt u grotere, kostbare reparaties in de toekomst vermijden. Laat uw huis door ons schilderen en investeer zo in de duurzaamheid en waarde van uw woning. Na afronding van het schilderwerk adviseren wij doorgaans om vensterbanken en andere horizontale oppervlakken na vijf jaar te laten ontvetten en opnieuw te lakken. Deze oppervlakken worden vaak het meest belast, net als de zuidwestelijke kant van een pand. Zon en regen kunnen de verflaag aanzienlijk aantasten. Ook voor ramen geldt dat het belangrijk is om het schilderwerk af en toe schoon te maken. Dit kunt u meestal zelf doen, tenzij het gaat om hoge plekken zoals dakkapellen en daklijsten.

Neem Een Kijkje Naar Onze Vorige Projecten

Before After buitenschilderwerk-beforebuitenschilderwerk-after