123 Schilderen Logo

Muur Schilderen

"De meest geschikte partner voor het uitbesteden van al uw schilderwerkzaamheden en andere soorten klussen!"

✓  Vakkundige & Professionele Schilders

✓  Ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak

✓  Wij komen iedere klus als beste uit de verf!

Ons schildersbedrijf is gevestigd in de omgeving van de Randstad en wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van de binnen- en de buitenkant uw woning. Met al ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak hebben wij al veel verschillende schilderprojecten mogen uitvoeren. Wij zijn geschikt voor zowel kleine projecten zoals het schilderen van een dakkapel of het verven van een buitendeur, maar wij zijn ook geschikt voor grote projecten zoals het schilderen van uw gehele woning of het schilderen van een kantoorpand.

123Schilderen staat bekend om zijn vakmanschap, klantgerichtheid en echt degelijk vakwerk. Daarnaast beschikken wij over een heldere, eenvoudige en efficiënte werkwijze. Wij bestaan uit een groep ervaren en professionele schilders die alle werkzaamheden accuraat, zorgvuldig en met veel aandacht uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om hoge kwaliteit en goede service te leveren. Het doel is om onze klanten blij en tevreden te maken met een fantastisch eindresultaat.

Kleurrijke creaties: Laat uw muren spreken met prachtig schilderwerk

Het verlevendigen van uw interieur door een muur te schilderen is een uitstekende methode. Bij 123Schilderen.nl zijn we gespecialiseerd in het leveren van voortreffelijk muurschilderwerk dat uw leefruimte laat stralen. Of u nu kiest voor een gewaagde kleur of een subtiele tint, wij zorgen voor een vlekkeloze afwerking die zowel uw interieur verfraait als uw persoonlijkheid uitdrukt. We bieden kleurenstalen aan met meer dan 1500 tinten, maar een staal kan soms anders overkomen dan de daadwerkelijke verf op de muur. Daarom maken we vaak een proefvlak van een vierkante meter op uw muur, zodat u zelf kunt bepalen of het resultaat u bevalt. Deze methode is eenvoudig en transparant, en kost ons niets extra. Hiermee hebben we al vele klanten tevreden kunnen stellen.

Muur schilderen: Zo kunt u een vlekkeloze afwerking garanderen

Een gedegen voorbereiding is cruciaal bij het schilderen van een muur om een professioneel resultaat te garanderen. Ons team bij 123Schilderen.nl zet zich volledig in om uw muren klaar te maken voor een foutloze afwerking. We behandelen gaten en scheuren, schuren oneffenheden glad en brengen een passende primer aan, en leggen zo de basis voor een duurzaam en mooi resultaat. Bepaalde muren, zoals die in de keuken of een gang vol jassen, vereisen een grondige reiniging. Wij weten precies welke verfsoort hiervoor het meest geschikt is. Onze ervaring strekt zich zelfs uit tot het schilderen van muren in ziekenhuizen, die vaak intensief gereinigd moeten worden zonder dat dit de verf aantast of doet verkleuren.

Werkwijze-1

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze-2

Ontvang een prijsopgave met bijbehorende levertijd

Werkwijze-3

Na akkoord kunnen wij aan de slag met schilderen!

Maak indruk met unieke muurschilderingen

Bij 123Schilderen.nl beperken we ons niet tot het aanbrengen van slechts één kleur. Onze vakkundige schilders zijn bekwaam in verschillende verftechnieken, waardoor ze uw muren kunnen transformeren in echte kunstwerken. Van sponsen en sjablonen tot faux-afwerkingen en muurschilderingen, we creëren een visueel meesterwerk dat een extra dimensie toevoegt aan uw interieur. Laat ons uw muren schilderen en maak van uw huis een unieke en inspirerende ruimte. Of u nu geïnteresseerd bent in een betonlook, marmeren effecten met verf of sponstechnieken, wij hebben de specialisten in huis om deze technieken te realiseren. Spuitwerk wordt ook vaak uitgevoerd, vooral in nieuw te betrekken huizen of appartementen. Het grote voordeel is dat het snel klaar is en er vlekkeloos uitziet. Zelfs kozijnen en deuren kunnen we spuiten. Het nauwkeurig afplakken van alle ramen is dan wel essentieel, maar gelukkig hebben wij daar veel ervaring mee.

Houd uw geschilderde muren in topconditie

Het onderhouden en beschermen van het resultaat na het schilderen van uw muur is van groot belang. Bij 123Schilderen.nl staan we klaar met advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw muurschilderwerk er nog jarenlang geweldig uitziet. Of het nu gaat om reiniging, bijwerken of het aanbrengen van een beschermende laag, wij zorgen ervoor dat uw muren bestand zijn tegen de tand des tijds. Vertrouw op onze expertise voor een duurzaam en prachtig resultaat. Het is belangrijk te benadrukken dat duurdere verfsoorten over het algemeen makkelijker te reinigen zijn. Inferieure en goedkopere verven kunnen na reiniging vaak doffe plekken vertonen. Maar met water en een schone microvezeldoek kunt u de meeste soorten verf doorgaans prima schoonmaken.

Neem Een Kijkje Naar Onze Vorige Projecten

Before After buitenschilderwerk-beforebuitenschilderwerk-after