123 Schilderen Logo

Schilderwerken

"De meest geschikte partner voor het uitbesteden van al uw schilderwerkzaamheden en andere soorten klussen!"

✓  Vakkundige & Professionele Schilders

✓  Ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak

✓  Wij komen iedere klus als beste uit de verf!

Ons schildersbedrijf is gevestigd in de omgeving van de Randstad en wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van de binnen- en de buitenkant uw woning. Met al ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak hebben wij al veel verschillende schilderprojecten mogen uitvoeren. Wij zijn geschikt voor zowel kleine projecten zoals het schilderen van een dakkapel of het verven van een buitendeur, maar wij zijn ook geschikt voor grote projecten zoals het schilderen van uw gehele woning of het schilderen van een kantoorpand.

123Schilderen staat bekend om zijn vakmanschap, klantgerichtheid en echt degelijk vakwerk. Daarnaast beschikken wij over een heldere, eenvoudige en efficiënte werkwijze. Wij bestaan uit een groep ervaren en professionele schilders die alle werkzaamheden accuraat, zorgvuldig en met veel aandacht uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om hoge kwaliteit en goede service te leveren. Het doel is om onze klanten blij en tevreden te maken met een fantastisch eindresultaat.

De veelzijdigheid van professioneel schilderwerk

Schilderwerken omvatten een breed scala aan diensten, van het schilderen van muren en plafonds tot het aanbrengen van decoratieve afwerkingen en het herstellen van houtwerk. Bij 123Schilderen.nl hebben we jarenlange ervaring in het uitvoeren van hoogwaardige schilderwerken voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Op deze pagina leest u enkele van de meest voorkomende soorten schilderwerken en de voordelen van het inschakelen van een professionele schilder voor uw project. Wij hebben de ervaring met vele verfsoorten, dus kunnen wij het juiste advies geven voor de wanden, kozijnen, deuren en een kleurstelling. Desgewenst wordt er een deel voorgedaan, zodat men het resultaat al kan zien en een beter keuze kan maken voor bijvoorbeeld matte verf of met een glansgraad.

Binnenschilderwerken: Een frisse uitstraling voor uw interieur

Binnenschilderwerken zijn een uitstekende manier om uw interieur een nieuwe uitstraling te geven en de levensduur van uw muren, plafonds en houtwerk te verlengen. Onze ervaren schilders van 123Schilderen.nl zorgen voor een nauwkeurige voorbereiding, het selecteren van de juiste verfsoorten en het vakkundig aanbrengen van de verf. Hierdoor bent u verzekerd van een strak en duurzaam resultaat. Bovendien kunnen we u adviseren over de beste kleuren en afwerkingen om uw interieur naar een hoger niveau te tillen. Of u matte verf wilt of een hoogglans, alles is mogelijk. Daar kunnen wij een goed advies voor geven of eventueel een voorbeeld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Natuurlijk werken wij met de benodigde goedgekeurde apparatuur, zoals schuurmachines met stofafzuiging en met professionele trappen en ladders.
Werkwijze-1

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze-2

Ontvang een prijsopgave met bijbehorende levertijd

Werkwijze-3

Na akkoord kunnen wij aan de slag met schilderen!

Buitenschilderwerken: Bescherming en uitstraling voor uw woning

Buitenschilderwerken zijn essentieel om uw woning te beschermen tegen weersinvloeden, vocht en houtrot. Regelmatig onderhoud van het buitenschilderwerk zorgt ervoor dat uw woning er goed verzorgd uitziet en haar waarde behoudt. Bij 123Schilderen.nl gebruiken we hoogwaardige, weerbestendige verfsoorten en zorgen we voor een grondige voorbereiding van de ondergrond. Onze vakkundige schilders zorgen voor een strakke en duurzame afwerking, waardoor uw woning jarenlang beschermd is tegen de elementen. Water en zonlicht kan grote invloed hebben op het schilderwerk, daarom werken met lakken die een UV filter hebben, en brengen wij ook meerdere verflagen aan, omdat een verflaag zo dun is dat het met een laag nooit zal lukken. Dus een primer en twee aflaklagen is wel een vereiste voor duurzaam schilderwerk.

Speciale schilderwerken: Maatwerk en creativiteit voor unieke resultaten

Naast reguliere binnen- en buitenschilderwerken biedt 123Schilderen.nl ook speciale schilderwerken aan, zoals decoratieve technieken, het aanbrengen van behang of het herstellen van houtwerk. Onze schilders hebben de kennis en ervaring om uiteenlopende projecten op maat te realiseren en uw wensen en ideeën tot leven te brengen. Of u nu op zoek bent naar een unieke muurschildering, een bijzondere afwerking voor uw plafond of het herstellen van authentieke details, onze schilders zorgen voor een resultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet. Wij hebben professionele behangers en klussers die het oude behang ook kunnen verwijderen. Als er speciale wensen zijn zoals: spuiten, sponzen of metallic verf op wanden aanbrengen hebben wij voorbeelden van eerdere projecten en kunnen wij u daarbij deskundig adviseren.

Neem Een Kijkje Naar Onze Vorige Projecten

Before After buitenschilderwerk-beforebuitenschilderwerk-after