123 Schilderen Logo

Trap Schilderen

"De meest geschikte partner voor het uitbesteden van al uw schilderwerkzaamheden en andere soorten klussen!"

✓  Vakkundige & Professionele Schilders

✓  Ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak

✓  Wij komen iedere klus als beste uit de verf!

Ons schildersbedrijf is gevestigd in de omgeving van de Randstad en wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van de binnen- en de buitenkant uw woning. Met al ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak hebben wij al veel verschillende schilderprojecten mogen uitvoeren. Wij zijn geschikt voor zowel kleine projecten zoals het schilderen van een dakkapel of het verven van een buitendeur, maar wij zijn ook geschikt voor grote projecten zoals het schilderen van uw gehele woning of het schilderen van een kantoorpand.

123Schilderen staat bekend om zijn vakmanschap, klantgerichtheid en echt degelijk vakwerk. Daarnaast beschikken wij over een heldere, eenvoudige en efficiënte werkwijze. Wij bestaan uit een groep ervaren en professionele schilders die alle werkzaamheden accuraat, zorgvuldig en met veel aandacht uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om hoge kwaliteit en goede service te leveren. Het doel is om onze klanten blij en tevreden te maken met een fantastisch eindresultaat.

Verfraai uw trap met verbluffend schilderwerk

Het schilderen van een trap is een doeltreffende manier om uw huis een vernieuwde uitstraling te geven. Bij 123Schilderen.nl beschikken we over de deskundigheid en ervaring om uw trap te transformeren in een aantrekkelijk en praktisch element van uw interieur. Of uw trap nu een klassieke houten stijl heeft of een modern design, wij zorgen voor een professionele afwerking die zowel duurzaam als stijlvol is. Een onbehandelde houten trap kan prachtig zijn om te lakken of beitsen. Schilderen is ook een optie, maar houd er rekening mee dat een geverfde trap gevoeliger is voor slijtage, omdat de treden bij gebruik kunnen slijten. Het gebruik van stootrubbers kan dit probleem verhelpen. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor het aanbrengen van dergelijke beschermingsmiddelen.

Voorbereiding en materiaalkeuze: De basis voor een perfect geschilderde trap

Een zorgvuldige voorbereiding en de juiste keuze van materialen zijn cruciaal voor een succesvolle traprenovatie met verf. Ons team van deskundige schilders besteedt aandacht aan elk detail, van het schuren en ontvetten van de traptreden tot het kiezen van de juiste primer. Daarnaast bieden we graag advies over de meest geschikte verfsoort en kleur voor uw specifieke situatie, zodat u kunt genieten van een uitstekend resultaat dat jarenlang mooi blijft. Het renoveren van een binnentrap is vaak een flinke onderneming, want als de verflagen eenmaal zijn aangebracht, mag de trap niet worden belopen. Het is dus van belang dat u hier vooraf rekening mee houdt. Trapleuningen kunnen lang nat blijven en mogen dan ook niet worden aangeraakt, wat soms lastig kan zijn als u de trap op wilt lopen. Daarom is het belangrijk om vooraf goed over dergelijke zaken na te denken.
Werkwijze-1

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze-2

Ontvang een prijsopgave met bijbehorende levertijd

Werkwijze-3

Na akkoord kunnen wij aan de slag met schilderen!

Aandacht voor veiligheid: Antislip-oplossingen voor uw geschilderde trap

Bij het schilderen van een trap is het cruciaal om ook rekening te houden met de veiligheid. Een gladde trap kan potentieel gevaarlijk zijn en tot ongelukken leiden. Daarom biedt 123Schilderen.nl verschillende antislip-oplossingen aan, zoals specifieke antislip-verf of het plaatsen van antislip-strips. Hiermee garanderen we een veilige en betrouwbare trap die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook praktisch in het gebruik. Het is mogelijk om antislip middelen toe te voegen aan de nog natte verf, rubberen strips te installeren, of een epoxyverf te gebruiken die later ingestrooid kan worden met zand of vlokken.

Zo zorgt u ervoor dat uw geschilderde trap mooi blijft

Een goed onderhouden trap is niet alleen een genot om naar te kijken, maar verlengt ook de levensduur van het schilderwerk. Bij 123Schilderen.nl bieden we u raadgeving en ondersteuning bij het onderhouden en verzorgen van uw geschilderde trap. Van regelmatige reiniging en herstellen van beschadigingen tot het toevoegen van een nieuwe beschermende laag, wij staan klaar om uw trap in topconditie te houden. Vertrouw op onze vakkundigheid en geniet jarenlang van een prachtig geschilderde trap in uw woning. Voorafgaand aan het schilderwerk wordt de trap netjes afgekit, wat zorgt voor een naadloos en esthetisch geheel. We hebben al veel trappen binnenshuis geschilderd, variërend van stijlvol wit tot chique hoogglans zwart.

Neem Een Kijkje Naar Onze Vorige Projecten

Before After buitenschilderwerk-beforebuitenschilderwerk-after