123 Schilderen Logo

Stucwerk

"De meest geschikte partner voor het uitbesteden van al uw schilderwerkzaamheden en andere soorten klussen!"

✓  Vakkundige & Professionele Schilders

✓  Ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak

✓  Wij komen iedere klus als beste uit de verf!

Ons schildersbedrijf is gevestigd in de omgeving van de Randstad en wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van de binnen- en de buitenkant uw woning. Met al ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak hebben wij al veel verschillende schilderprojecten mogen uitvoeren. Wij zijn geschikt voor zowel kleine projecten zoals het schilderen van een dakkapel of het verven van een buitendeur, maar wij zijn ook geschikt voor grote projecten zoals het schilderen van uw gehele woning of het schilderen van een kantoorpand.

123Schilderen staat bekend om zijn vakmanschap, klantgerichtheid en echt degelijk vakwerk. Daarnaast beschikken wij over een heldere, eenvoudige en efficiënte werkwijze. Wij bestaan uit een groep ervaren en professionele schilders die alle werkzaamheden accuraat, zorgvuldig en met veel aandacht uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om hoge kwaliteit en goede service te leveren. Het doel is om onze klanten blij en tevreden te maken met een fantastisch eindresultaat.

Een muur stucen of een plafond witten

Een muur stucen is een klus die u het beste kunt uitbesteden aan een ervaren stukadoor. Een stukadoor is een professionele klusser en heeft de juiste kennis en ervaring in pacht om de muur of het plafond goed te stucen. De stukadoors beschikken over de juiste gereedschap en over voldoende afdekplastic om de overlast tot een minimum te beperken. Het stucwerk kan worden uitgevoerd op zowel bestaande als nieuwe muren, wanden, gipsplaten en plafonds. Na het stucwerk worden er desgewenst machines neergezet om het drogingsproces te versnellen en om het droogproces zorgvuldig te laten verlopen. Verder behoort het aanbrengen van nieuwe gipsplaten en wanden ook tot ons werk. U kunt al uw stucwerkzaamheden uitbesteden aan de professionele stukadoors van 123Schilderen.

Gestucte muren voorstrijken, sauzen en verven

Het schuren is eveneens een belangrijke voorwaarde voor het voorstrijken van gestucte muren. Het schuren zorgt ervoor dat er een ruw oppervlak ontstaat waar de verf goed aan kan hechten, anders kan het zijn dat de verf niet goed hecht en na enige tijd los laat. Het voorstrijken van de gestucte muren is essentieel voor een strak en egaal eindresultaat. Daarnaast zorgt de voorstrijk ervoor dat de muurverf goed kan worden opgenomen. Daarom is het belangrijk om een vers gestucte muur altijd na te lopen met fijn schuurpapier, zodat alle vegen en krassen kunnen worden weggewerkt. Als het oppervlak volledig is gerepareerd en behandeld, kunnen wij beginnen met de muur sauzen, oftewel de muur verven. Tijdens het verven van de gestucte muur gaan wij aan één stuk door met stucen om zo tot het beste eindresultaat te komen.
  • Stukadoor
  • Stucadoorsbedrijf
  • Voorstrijk stucwerk
  • Muur stucen
  • Plafond stucen
  • Badkamer stucen
Werkwijze-1

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze-2

Ontvang een prijsopgave met bijbehorende levertijd

Werkwijze-3

Na akkoord kunnen wij aan de slag met schilderen!

Stukadoor gezocht voor uitbesteden stucwerk

Stucen is een zware en arbeidsintensieve klus dat u natuurlijk liever wilt uitbesteden aan een professionele stukadoor. De voordelen van het inhuren van een ervaren stukadoor is dat het stucwerk sneller, mooier en vakkundiger wordt aangebracht. Daarnaast kunt u profiteren van de bijbehorende garantie die verbonden is aan het opgeleverde stucwerk. Voor onze stucopdrachten werken meerdere vakmannen samen om de opdracht snel, mooi en strak uit te voeren. Wij hebben niet alleen de juiste kennis en expertise in huis, maar wij hebben ook de juiste gereedschap tot onze beschikking. Dit maakt een stukadoorsklus voor ons geen enkel probleem. Wij begrijpen dat u niet lang wilt wachten op het stucwerk van een stukadoor. Wij hanteren een efficiënte werkwijze en kunnen het stucwerk op een snelle en nette manier uitvoeren. Door het stucwerk uit te besteden aan 123Schilderen kunt u dus snel weer genieten van uw nieuwe stucwerk. Als het stucwerk eenmaal is afgemaakt en is opgedroogd, dan kunnen wij ook het schilderwerk direct uitvoeren.

Gemiddelde kosten stucen en prijs stucen per m2

De kosten van stucwerk kunnen variëren, afhankelijk van de grootte van het project, het soort stucwerk en de locatie van de klus. In de meeste gevallen ligt de prijs van stucen per m2 (vierkante meter) ongeveer tussen de €10 en €25. In sommige gevallen, zoals bij het aanbrengen van stucwerk in een badkamer, kan de prijs hoger liggen. Dit komt doordat er speciale voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen om ervoor te zorgen dat het stucwerk niet beschadigd raakt door vocht. Door een afspraak te maken met een stukadoor van 123Schilderen kunnen wij u voorzien van deskundig advies op maat. Daarnaast kunt u bij ons online snel en eenvoudig een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Daarin wordt een heldere prijsindicatie gegeven en worden de kosten van het stucen weergegeven. Bovendien ontvangt u een indicatie over een mogelijke opleveringsdatum.

Neem Een Kijkje Naar Onze Vorige Projecten

Before After buitenschilderwerk-beforebuitenschilderwerk-after