123 Schilderen Logo

Badkamer Latex

"De meest geschikte partner voor het uitbesteden van al uw schilderwerkzaamheden en andere soorten klussen!"

✓  Vakkundige & Professionele Schilders

✓  Ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak

✓  Wij komen iedere klus als beste uit de verf!

Ons schildersbedrijf is gevestigd in de omgeving van de Randstad en wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van de binnen- en de buitenkant uw woning. Met al ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak hebben wij al veel verschillende schilderprojecten mogen uitvoeren. Wij zijn geschikt voor zowel kleine projecten zoals het schilderen van een dakkapel of het verven van een buitendeur, maar wij zijn ook geschikt voor grote projecten zoals het schilderen van uw gehele woning of het schilderen van een kantoorpand.

123Schilderen staat bekend om zijn vakmanschap, klantgerichtheid en echt degelijk vakwerk. Daarnaast beschikken wij over een heldere, eenvoudige en efficiënte werkwijze. Wij bestaan uit een groep ervaren en professionele schilders die alle werkzaamheden accuraat, zorgvuldig en met veel aandacht uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om hoge kwaliteit en goede service te leveren. Het doel is om onze klanten blij en tevreden te maken met een fantastisch eindresultaat.

Latexverf voor de badkamer dat waterbestendig en duurzaam is

Badkamer latex is een ideale keuze voor het schilderen van vochtige ruimtes zoals badkamers, douches en toiletten. Deze speciale latexverf is ontworpen om bestand te zijn tegen hoge luchtvochtigheid en condensatie, waardoor het een langdurige bescherming biedt tegen vocht- en schimmelproblemen. Door zijn waterafstotende eigenschappen is badkamer latex niet alleen een praktische, maar ook een esthetische oplossing voor het creëren van een frisse en hygiënische badkameromgeving. Een badkamer wordt natuurlijk zeer vochtig en de verf moet daar maar tegen kunnen. Belangrijk is dat er altijd goed geventileerd wordt om schimmels tegen te gaan. Inpandige badkamers vragen om een specifieke bewerking. Sikkens heeft hier wel een hele mooie serie verfsoorten voor. Ook leent Wapex 650 zich prima voor natte ruimtes en zijn er hele mooie epoxyverven beschikbaar.

Factoren om rekening mee te houden met badkamer latex

Bij het selecteren van badkamer latex is het belangrijk om op enkele cruciale factoren te letten. Ten eerste moet de verf specifiek geformuleerd zijn voor vochtige ruimtes, met eigenschappen zoals schimmel- en vochtwerendheid. Let ook op de glansgraad: halfglanzende of zijdeglans latexverf is doorgaans beter geschikt voor badkamers, aangezien het een goede balans biedt tussen duurzaamheid en esthetiek. Houd tot slot rekening met de kleur: lichte en neutrale tinten kunnen een ruimtelijk effect creëren in een kleine badkamer, terwijl donkere kleuren meer intimiteit kunnen bieden in een grotere ruimte. Belangrijk is om de verf goed te laten drogen en om dan na 24 uur weer de badkamer te gebruiken. Er zal geen overlast zijn van geur, omdat al deze verfsoorten watergedragen zijn. Onze epoxyverven zijn afneembaar met water en bevatten een zeer mooi en sterk 2 componenten systeem.
Werkwijze-1

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze-2

Ontvang een prijsopgave met bijbehorende levertijd

Werkwijze-3

Na akkoord kunnen wij aan de slag met schilderen!

De stappen voor het schilderen met badkamer latex

Een goede voorbereiding is cruciaal voor een geslaagd schilderproject met badkamer latex. Begin met het grondig reinigen van het oppervlak, waarbij u eventuele zeepresten, schimmel of vuil verwijdert. Schuur indien nodig het oppervlak om een goede hechting van de verf te waarborgen. Breng vervolgens een speciale badkamer primer aan, die de hechting van de latexverf verbetert en een extra beschermingslaag biedt tegen vocht. Volg de aanbevolen droogtijden van de fabrikant voordat u de badkamer latex aanbrengt. En werk de gehele ruimte ook in een keer af, zodat de overlast tot het minimum beperkt wordt. Een badkamer wordt dagelijks gebruikt, dus is het fijn als de klus dan ook snel geklaard is.

Aanbrengen van badkamer latex voor een professioneel resultaat

Om een strak en duurzaam resultaat te bereiken met badkamer latex, is het belangrijk om de juiste aanbrengtechnieken en gereedschappen te gebruiken. Gebruik een kwalitatieve kwast of roller die geschikt is voor latexverf en zorg voor een gelijkmatige verdeling van de verf over het oppervlak. Breng de verf aan in lange, overlappende banen en vermijd te dikke verflagen. Houd rekening met de aanbevolen droogtijden tussen de lagen en breng indien nodig meerdere lagen aan voor een optimale dekking en bescherming. Tot slot, ventileer de badkamer goed tijdens en na het schilderen om een snelle droging en een gezonde binnenluchtkwaliteit te bevorderen. Als de verf goed droog is zult u merken dat dit ook goed te reinigen is en dat vocht in de badkamer de verf niet aantast. Dat komt door het gekozen product, de badkamerverf is van andere kwaliteit en speciaal bedoeld voor badkamers.

Neem Een Kijkje Naar Onze Vorige Projecten

Before After buitenschilderwerk-beforebuitenschilderwerk-after