123 Schilderen Logo

Latex Roller

"De meest geschikte partner voor het uitbesteden van al uw schilderwerkzaamheden en andere soorten klussen!"

✓  Vakkundige & Professionele Schilders

✓  Ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak

✓  Wij komen iedere klus als beste uit de verf!

Ons schildersbedrijf is gevestigd in de omgeving van de Randstad en wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van de binnen- en de buitenkant uw woning. Met al ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak hebben wij al veel verschillende schilderprojecten mogen uitvoeren. Wij zijn geschikt voor zowel kleine projecten zoals het schilderen van een dakkapel of het verven van een buitendeur, maar wij zijn ook geschikt voor grote projecten zoals het schilderen van uw gehele woning of het schilderen van een kantoorpand.

123Schilderen staat bekend om zijn vakmanschap, klantgerichtheid en echt degelijk vakwerk. Daarnaast beschikken wij over een heldere, eenvoudige en efficiënte werkwijze. Wij bestaan uit een groep ervaren en professionele schilders die alle werkzaamheden accuraat, zorgvuldig en met veel aandacht uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om hoge kwaliteit en goede service te leveren. Het doel is om onze klanten blij en tevreden te maken met een fantastisch eindresultaat.

De sleutel tot een vlekkeloze verflaag

Een latex roller is een onmisbaar hulpmiddel voor het aanbrengen van een egale verflaag op uw muren en plafonds. Bij 123Schilderen.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste roller te kiezen voor het beste resultaat. Daarom bieden we een breed scala aan vilt rollers van hoge kwaliteit. Er zijn verschillende soorten vilt en vacht rollers beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Bij 123Schilderen.nl helpen we u graag bij het kiezen van de juiste roller voor uw specifieke klus. Hieronder bespreken we enkele veelvoorkomende roller materialen:

  • Microvezelrollers: Deze rollers zijn ideaal voor het aanbrengen van watergedragen latexverf en zorgen voor een strak, streeploos resultaat. Microvezelrollers zijn duurzaam en kunnen veel verf bevatten, waardoor u sneller en efficiënter kunt werken.
  • Viltrollers: Viltrollers zijn geschikt voor het aanbrengen van zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende latexverf. Ze bieden een goede verfopname en verdeling, wat zorgt voor een gelijkmatige verflaag.

Ook worden weleens schuimrubber rollertjes gebruikt. Dat geeft een zeer gladde afwerking op bijvoorbeeld meubels en deuren.

Rollerbreedte en -lengte: Afstemmen op uw schilderproject

De keuze van de juiste breedte en lengte van uw latex roller is cruciaal voor een efficiënte en nauwkeurige verfklus. Bij 123Schilderen.nl bieden we verschillende rollerformaten om aan uw behoeften te voldoen:

  • Smalle rollers (10-15 cm): Deze rollers zijn perfect voor kleine oppervlakken, randen en moeilijk bereikbare plaatsen. Ze zijn gemakkelijk te hanteren en zorgen voor een nauwkeurige verfapplicatie.
  • Standaard rollers (18-25 cm): Standaard rollers zijn geschikt voor middelgrote tot grote oppervlakken en zijn de meest gebruikte rollers voor algemene schilderprojecten.
  • Brede rollers (30-50 cm): Voor het schilderen van zeer grote oppervlakken zijn brede rollers de meest efficiënte keuze. Ze besparen tijd en moeite door grote delen van de muur of het plafond in één keer te bedekken.
Werkwijze-1

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze-2

Ontvang een prijsopgave met bijbehorende levertijd

Werkwijze-3

Na akkoord kunnen wij aan de slag met schilderen!

Alles wat u nodig heeft voor een geslaagd project

Naast het kiezen van de juiste latex roller zijn er ook enkele handige accessoires die uw schilderproject nog soepeler kunnen laten verlopen. Verfbakken zijn essentieel voor het gelijkmatig verdelen van de verf op de roller. Kies een verfbak die past bij de breedte van uw roller om morsen en verspilling van verf te voorkomen. Met een verlengstok kunt u eenvoudig hogere muren en plafonds bereiken zonder gebruik te maken van een ladder. Dit maakt het schilderen veiliger en minder vermoeiend. En bescherm uw vloeren en meubels tegen verfspatten met afdekmaterialen zoals afdekfolie en afdekpapier. Zo voorkomt u extra schoonmaakwerk achteraf.

Verleng de levensduur van uw latex roller

Goed onderhoud en reiniging van uw latex roller zijn essentieel om een optimale prestatie en levensduur te garanderen. Bij 123Schilderen.nl adviseren we om de roller na elk gebruik in een goed afgesloten plastic tas te doen. Dan kun je deze nog weken bewaren, afhankelijk van het type verf. Door zorgvuldig om te gaan met uw latex roller, kunt u keer op keer genieten van uitstekende resultaten bij al uw schilderprojecten. Als de schilderklus voltooid is, kun je de roller laten opdrogen en daarna in een bestemde afvalbak afvoeren.

Neem Een Kijkje Naar Onze Vorige Projecten

Before After buitenschilderwerk-beforebuitenschilderwerk-after