123 Schilderen Logo

Latex Spuiten

"De meest geschikte partner voor het uitbesteden van al uw schilderwerkzaamheden en andere soorten klussen!"

✓  Vakkundige & Professionele Schilders

✓  Ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak

✓  Wij komen iedere klus als beste uit de verf!

Ons schildersbedrijf is gevestigd in de omgeving van de Randstad en wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van de binnen- en de buitenkant uw woning. Met al ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak hebben wij al veel verschillende schilderprojecten mogen uitvoeren. Wij zijn geschikt voor zowel kleine projecten zoals het schilderen van een dakkapel of het verven van een buitendeur, maar wij zijn ook geschikt voor grote projecten zoals het schilderen van uw gehele woning of het schilderen van een kantoorpand.

123Schilderen staat bekend om zijn vakmanschap, klantgerichtheid en echt degelijk vakwerk. Daarnaast beschikken wij over een heldere, eenvoudige en efficiënte werkwijze. Wij bestaan uit een groep ervaren en professionele schilders die alle werkzaamheden accuraat, zorgvuldig en met veel aandacht uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om hoge kwaliteit en goede service te leveren. Het doel is om onze klanten blij en tevreden te maken met een fantastisch eindresultaat.

Latex spuiten voor snelheid en efficiëntie

Latex spuiten is een uitstekende methode om grote oppervlakken snel en efficiënt van een nieuwe verflaag te voorzien. Met latex spuiten kunnen muren en plafonds in een fractie van de tijd worden afgewerkt, vergeleken met traditioneel schilderen met een roller of kwast. Bovendien levert deze techniek een strak en egaal resultaat op, zonder strepen of banen. Wij hebben ervaren spuiters die de hele dag dit voor hun rekening nemen. Doorgaan zijn ze veel sneller klaar dan het traditionele rollen. Het afplakken doen wij ook vakkundig, zodat het werk strak wordt afgeleverd.

De juiste voorbereiding is essentieel voor latex spuiten

Een goede voorbereiding is cruciaal voor een succesvol latex spuitproject. Voordat u begint met het spuiten van latex, dient u de ondergrond zorgvuldig te inspecteren en eventuele oneffenheden te herstellen. Denk hierbij aan het opvullen van gaten en scheuren, het schuren van ruwe plekken en het ontvetten van de ondergrond. Vergeet ook niet om de ruimte goed af te plakken en de vloer te bedekken met afdekfolie om te voorkomen dat er verf op ongewenste plekken terechtkomt.
Werkwijze-1

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze-2

Ontvang een prijsopgave met bijbehorende levertijd

Werkwijze-3

Na akkoord kunnen wij aan de slag met schilderen!

Het kiezen van de juiste en de geschikte spuit

Het selecteren van de juiste apparatuur en verf is van groot belang voor een geslaagd latex spuitproject. Kies voor een kwalitatief hoogwaardige latex spuitmachine die geschikt is voor de omvang van uw project en het type verf dat u gaat gebruiken. Let hierbij op zaken als drukregeling, spuittipgrootte en eventuele extra functies, zoals een ingebouwd reinigingssysteem. Daarnaast is het belangrijk om een geschikte latexverf te kiezen die compatibel is met de gekozen spuitmachine. Houd rekening met factoren zoals de dekking, droogtijd en de aanwezigheid van speciale eigenschappen, zoals vocht- en schimmelwerende eigenschappen.

Technieken en tips voor een perfect eindresultaat

Om een optimaal resultaat te bereiken met latex spuiten, is het belangrijk om de juiste spuittechnieken toe te passen. Houd de spuit op een constante afstand van de muur, meestal zo’n 20-30 centimeter, en beweeg de spuit in gelijkmatige, overlappende banen. Zorg ervoor dat de spuit altijd loodrecht op het oppervlak staat en maak vloeiende, horizontale of verticale bewegingen. Vermijd abrupte stops of startbewegingen, aangezien dit kan leiden tot onregelmatige verfverdeling en een minder egaal resultaat. Tot slot, zorg voor voldoende ventilatie tijdens het spuiten en laat de verf goed drogen volgens de aanbevolen droogtijd op het productetiket. Verder is er geen overlast van geur, want het is een watergedragen verf. Daarnaast is het voordeel dat het snel droog is, dus kunnen er meerdere lagen worden aangebracht op een dag.

Neem Een Kijkje Naar Onze Vorige Projecten

Before After buitenschilderwerk-beforebuitenschilderwerk-after