123 Schilderen Logo

Deur Verven

"De meest geschikte partner voor het uitbesteden van al uw schilderwerkzaamheden en andere soorten klussen!"

✓  Vakkundige & Professionele Schilders

✓  Ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak

✓  Wij komen iedere klus als beste uit de verf!

Ons schildersbedrijf is gevestigd in de omgeving van de Randstad en wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van de binnen- en de buitenkant uw woning. Met al ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak hebben wij al veel verschillende schilderprojecten mogen uitvoeren. Wij zijn geschikt voor zowel kleine projecten zoals het schilderen van een dakkapel of het verven van een buitendeur, maar wij zijn ook geschikt voor grote projecten zoals het schilderen van uw gehele woning of het schilderen van een kantoorpand.

123Schilderen staat bekend om zijn vakmanschap, klantgerichtheid en echt degelijk vakwerk. Daarnaast beschikken wij over een heldere, eenvoudige en efficiënte werkwijze. Wij bestaan uit een groep ervaren en professionele schilders die alle werkzaamheden accuraat, zorgvuldig en met veel aandacht uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om hoge kwaliteit en goede service te leveren. Het doel is om onze klanten blij en tevreden te maken met een fantastisch eindresultaat.

Verftechnieken voor een stralende entree

Het verven van een deur is een eenvoudige manier om een frisse en uitnodigende sfeer te creëren in uw huis. Bij 123Schilderen combineren wij onze uitgebreide kennis en ervaring om uw deur op professionele wijze te transformeren met superieure verftechnieken en materialen. Ongeacht of u kiest voor een levendige kleur of een subtiele nuance, ons deskundige team garandeert een esthetisch en duurzaam resultaat. Wij begrijpen dat een eeuwenoude paneeldeur een andere aanpak vereist dan een deur in een nieuwbouwwoning, maar streven altijd naar een gelijkwaardige afwerking. Afhankelijk van de situatie gebruiken wij watergedragen of synthetische verf. Voor uw gemak kunnen we de deuren zelfs verwijderen en in onze werkplaats schilderen, om deze vervolgens weer prachtig afgewerkt terug te plaatsen. Dit minimaliseert de overlast voor u als bewoner.

Een solide basis voor een perfect geverfde deur

De voorbereiding is cruciaal voor het succesvol verven van een deur. Ons team van professionele schilders neemt alle stappen zorgvuldig door om ervoor te zorgen dat uw deur klaar is om geschilderd te worden. Wij schuren, ontvetten en repareren indien nodig, zodat de verf optimaal hecht en een egaal resultaat wordt bereikt. Daarnaast selecteren we de juiste primer en verf op basis van het materiaal van uw deur. Er wordt nu vaak gekozen voor matte verf, maar zijdeglans of hoogglans verf is natuurlijk ook een optie. Het kiezen van een kleur blijft altijd moeilijk, maar vaak doen we vast een deur in de kleur, zodat u weet wat het gaat worden en altijd nog uw keuze kunt aanpassen.

Werkwijze-1

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze-2

Ontvang een prijsopgave met bijbehorende levertijd

Werkwijze-3

Na akkoord kunnen wij aan de slag met schilderen!

Maak een statement met uw geverfde deur

De kleur en afwerking van uw deur hebben een grote impact op de uitstraling van uw huis. Bij 123Schilderen.nl adviseren wij u graag over de meest stijlvolle en geschikte kleuren en afwerkingen voor uw deur. Van gedurfde en opvallende kleuren tot rustige en neutrale tinten, wij helpen u om de ideale sfeer te creëren. Bovendien houden we rekening met uw persoonlijke stijl en de architectuur van uw woning. Het schilderwerk van deuren en het interieur is vaak bestemd voor minimaal 10 jaar, dus is het wel belangrijk dat er een goed gevoel bij is. Mensen kunnen vrolijk worden van mooi geschilderde deuren, daarom zorgen wij dat er de juiste kleur en glansgraad op zit.

Zorg voor een langdurig mooi resultaat

Een goed onderhouden en beschermde geverfde deur zorgt ervoor dat u lang kunt genieten van het resultaat. Onze experts bij 123Schilderen.nl geven u graag tips en advies over het onderhouden en beschermen van uw deur. Door regelmatig schoon te maken, de juiste beschermingslagen aan te brengen en eventuele beschadigingen tijdig bij te werken, blijft uw deur er jarenlang prachtig uitzien. Vertrouw op onze expertise en passie voor het vak om uw deurverfproject tot een succes te maken. Er zijn vele reinigingsmiddelen die de verflaag aantasten. Wij hebben een product dat geweldig schoonmaakt en ontvet, maar de verflaag intact laat. Na het schilderen van de deuren laten wij dit middel bij u achter en kunt u eindeloos de deuren schoonmaken, zonder dat de verflaag beschadigt.

Neem Een Kijkje Naar Onze Vorige Projecten

Before After buitenschilderwerk-beforebuitenschilderwerk-after