123 Schilderen Logo

Hout Verven

"De meest geschikte partner voor het uitbesteden van al uw schilderwerkzaamheden en andere soorten klussen!"

✓  Vakkundige & Professionele Schilders

✓  Ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak

✓  Wij komen iedere klus als beste uit de verf!

Ons schildersbedrijf is gevestigd in de omgeving van de Randstad en wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van de binnen- en de buitenkant uw woning. Met al ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak hebben wij al veel verschillende schilderprojecten mogen uitvoeren. Wij zijn geschikt voor zowel kleine projecten zoals het schilderen van een dakkapel of het verven van een buitendeur, maar wij zijn ook geschikt voor grote projecten zoals het schilderen van uw gehele woning of het schilderen van een kantoorpand.

123Schilderen staat bekend om zijn vakmanschap, klantgerichtheid en echt degelijk vakwerk. Daarnaast beschikken wij over een heldere, eenvoudige en efficiënte werkwijze. Wij bestaan uit een groep ervaren en professionele schilders die alle werkzaamheden accuraat, zorgvuldig en met veel aandacht uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om hoge kwaliteit en goede service te leveren. Het doel is om onze klanten blij en tevreden te maken met een fantastisch eindresultaat.

Hout verven met een duurzame en aantrekkelijke bescherming

Het verven van hout is een essentiële stap om de levensduur te verlengen en het uiterlijk te verbeteren. Bij 123Schilderen.nl zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardige houtverf die zowel bescherming als een fraaie afwerking biedt. Of u nu uw houten meubels, kozijnen of gevelbekleding wilt laten schilderen, wij zorgen voor een resultaat dat jarenlang meegaat en er prachtig uitziet. Je kunt hout schilderen, maar transparant lakken of beitsen is ook een optie. Het schilderen en afwerken met verf van houten deuren, ramen en kozijnen zorgt voor een nieuw interieur. Goed ontvetten, schuren en grondlakken, geeft al een heel mooi resultaat. Daarna wordt er afgelakt op een gewenste glansgraad en kleur.

Voorbehandeling: Een cruciale fase voor een perfect eindresultaat

Een grondige voorbehandeling is onmisbaar voor een geslaagd houtverfproject. Onze vakmensen bij 123Schilderen.nl zorgen voor een zorgvuldige voorbereiding van het houten oppervlak. We reinigen en schuren het hout, verwijderen oude verflagen en dichten eventuele gaten of scheuren. Daarna brengen we een primer aan die speciaal ontwikkeld is voor hout, zodat de verf goed hecht en het eindresultaat duurzaam en mooi is. Een primer is vaak nog belangrijker dan de aflak, omdat bij onthechting eerst altijd de primer loslaat. Wij doen ook vochtmeting voordat er geschilderd wordt, zodat we niet op hout schilderen dat van binnen nat is, want dan komen er na een paar weken grote problemen.
Werkwijze-1

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze-2

Ontvang een prijsopgave met bijbehorende levertijd

Werkwijze-3

Na akkoord kunnen wij aan de slag met schilderen!

Veel mogelijkheden voor het verven van uw houten oppervlakken

Het kiezen van de juiste verfsoort en kleur is cruciaal om uw houten oppervlakken de gewenste uitstraling te geven. Bij 123Schilderen.nl adviseren we u over de meest geschikte houtverf en kleuren voor uw project. Of u nu gaat voor een traditionele look met natuurlijke tinten of een modernere uitstraling met felle kleuren, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen. Daarnaast houden we rekening met factoren zoals weersomstandigheden, houtsoort en de gewenste mate van bescherming. Sommige houten delen hebben verflagen waar je niet zomaar overheen kunt schilderen, Wij maken altijd een analyse van de objecten zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Desgewenst worden verflagen verwijderd. Zodat wij een nieuw en duurzaam verfsysteem kunnen aanbrengen.

Afwerking en onderhoud: Houd uw houten oppervlakken in topconditie

Een professionele afwerking en regelmatig onderhoud zijn essentieel om lang van uw geschilderde houten oppervlakken te kunnen genieten. Onze experts bij 123Schilderen.nl zorgen voor een strakke afwerking en geven u advies over het onderhouden van uw houtwerk. Door het hout regelmatig schoon te maken, te controleren op beschadigingen en indien nodig bij te werken, blijft uw houtverf er jarenlang mooi uitzien. Vertrouw op onze ervaring en vakkennis om uw houtverfproject tot een succes te maken. Wat vaak vergeten wordt bij binnendeuren is de bovenkant. Dat zijn de grootste stofnesten. Niets is zo fijn dat de bovenkant zo glad is als de deur zelf en ook zo geschilderd is. Dan is de stofdoek er zo overheen te halen, wat bij de meeste deuren niet lukt, omdat het ruw en niet geschilderd is. Deze tip kreeg ik ooit van een hele grondige schoonmaakster.

Neem Een Kijkje Naar Onze Vorige Projecten

Before After buitenschilderwerk-beforebuitenschilderwerk-after