123 Schilderen Logo

Muur Verven

"De meest geschikte partner voor het uitbesteden van al uw schilderwerkzaamheden en andere soorten klussen!"

✓  Vakkundige & Professionele Schilders

✓  Ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak

✓  Wij komen iedere klus als beste uit de verf!

Ons schildersbedrijf is gevestigd in de omgeving van de Randstad en wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van de binnen- en de buitenkant uw woning. Met al ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak hebben wij al veel verschillende schilderprojecten mogen uitvoeren. Wij zijn geschikt voor zowel kleine projecten zoals het schilderen van een dakkapel of het verven van een buitendeur, maar wij zijn ook geschikt voor grote projecten zoals het schilderen van uw gehele woning of het schilderen van een kantoorpand.

123Schilderen staat bekend om zijn vakmanschap, klantgerichtheid en echt degelijk vakwerk. Daarnaast beschikken wij over een heldere, eenvoudige en efficiënte werkwijze. Wij bestaan uit een groep ervaren en professionele schilders die alle werkzaamheden accuraat, zorgvuldig en met veel aandacht uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om hoge kwaliteit en goede service te leveren. Het doel is om onze klanten blij en tevreden te maken met een fantastisch eindresultaat.

Van saai naar spectaculair: Muur verven met de juiste technieken

Een muur verven kan een ruimte volledig transformeren en een frisse uitstraling geven. Bij 123Schilderen.nl hebben we de expertise om uw muren te schilderen met de beste technieken en materialen. Met zorgvuldige voorbereiding en een nauwkeurige aanpak zorgen we voor een strak en duurzaam resultaat, passend bij uw wensen en interieurstijl. De muurverven van tegenwoordig zijn ook goed te reinigen, en bij het schilderen van muren is er gelukkig geen stank en overlast meer, omdat de basis water is, en de oplosmiddelen milieu vriendelijk zijn. Dus geen agressieve middelen meer om de verf te mengen. Een muur mat schilderen is wel de meest gebruikelijke manier, maar zijdeglans is ook een optie. Zelfs muren met epoxyverf te schilderen is een optie. Dit wordt in badkamers en keukens gedaan in plaats van tegelzetten. Dit product kan zeer goed tegen water en is onbeperkt schoon te maken.

Voorbereiden van de ondergrond: Essentieel voor een egaal geschilderde muur

Een goede voorbereiding is cruciaal voor het verven van een muur. Onze experts bij 123Schilderen.nl zorgen voor een grondige voorbereiding om een perfecte ondergrond te creëren. Wij reinigen de muur, verwijderen oud behang of losse verf, en repareren eventuele scheuren en gaten. Daarnaast kiezen we de juiste primer op basis van de muursoort, zodat de verf optimaal hecht en het eindresultaat egaal en strak is. Als een muur zo slecht is dat schilderen geen nut heeft. Dan kan een stukadoor een oplossing bieden. Deze hebben wij ook in ons bestand, net zoals een professionele behanger. Maar als behang er nog mooi en strak opzit, kan het probleemloos geschilderd worden. Muren die wij ook vaak tegenkomen die een nicotine laag hebben door het roken kunnen wij probleemloos schilderen met een isolerende verfsoort.
Werkwijze-1

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze-2

Ontvang een prijsopgave met bijbehorende levertijd

Werkwijze-3

Na akkoord kunnen wij aan de slag met schilderen!

Kleurkeuze en verfsoorten: Creëer de gewenste sfeer met een perfecte muurverf

De keuze van de juiste kleur en verfsoort is essentieel om de gewenste sfeer te creëren in uw ruimte. Bij 123Schilderen.nl adviseren we u graag over de meest geschikte kleuren en verfsoorten voor uw muur. Of u nu kiest voor een opvallende accentmuur of een rustgevend kleurenpalet, wij zorgen voor een harmonieus en stijlvol geheel. Daarnaast houden we rekening met factoren zoals lichtinval, ruimtelijkheid en de functie van de ruimte. Vaak hebben wij vele voorbeelden van projecten zodat er inzicht is hoe het er uit kan zien als het klaar is.

Afwerking en onderhoud: Geniet langdurig van uw prachtig geschilderde muur

Een zorgvuldige afwerking en goed onderhoud zijn belangrijk om lang te kunnen genieten van uw pas geschilderde muur. Onze experts bij 123Schilderen.nl zorgen voor een strakke afwerking en geven u tips voor het onderhouden van uw muur. Door regelmatig schoon te maken, beschermingslagen aan te brengen en eventuele beschadigingen tijdig bij te werken, blijft uw muur er jarenlang prachtig uitzien. Vertrouw op onze ervaring en vakmanschap om uw muurverfproject tot een succes te maken. Er zijn vele muurerven beschikbaar. Er wordt veel gekozen voor matte verf, en het zou fijn zijn als er een vlek opzit dat het gemakkelijk verwijderd wordt. Dat is mogelijk, maar vaak laten wij een klein potje verf achter, en kun je het zo simpel bijwerken op de bestaande geschilderde muur.

Neem Een Kijkje Naar Onze Vorige Projecten

Before After buitenschilderwerk-beforebuitenschilderwerk-after