123 Schilderen Logo

Tegels Verven

"De meest geschikte partner voor het uitbesteden van al uw schilderwerkzaamheden en andere soorten klussen!"

✓  Vakkundige & Professionele Schilders

✓  Ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak

✓  Wij komen iedere klus als beste uit de verf!

Ons schildersbedrijf is gevestigd in de omgeving van de Randstad en wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van de binnen- en de buitenkant uw woning. Met al ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak hebben wij al veel verschillende schilderprojecten mogen uitvoeren. Wij zijn geschikt voor zowel kleine projecten zoals het schilderen van een dakkapel of het verven van een buitendeur, maar wij zijn ook geschikt voor grote projecten zoals het schilderen van uw gehele woning of het schilderen van een kantoorpand.

123Schilderen staat bekend om zijn vakmanschap, klantgerichtheid en echt degelijk vakwerk. Daarnaast beschikken wij over een heldere, eenvoudige en efficiënte werkwijze. Wij bestaan uit een groep ervaren en professionele schilders die alle werkzaamheden accuraat, zorgvuldig en met veel aandacht uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om hoge kwaliteit en goede service te leveren. Het doel is om onze klanten blij en tevreden te maken met een fantastisch eindresultaat.

Tegels verven: Een slimme en stijlvolle oplossing voor uw ruimtes

Tegels verven is een uitstekende manier om uw keuken, badkamer of andere betegelde ruimtes een nieuwe, frisse uitstraling te geven zonder de kosten en het gedoe van het vervangen van de tegels. Bij 123Schilderen.nl zijn we gespecialiseerd in het vakkundig verven van tegels met duurzame en hoogwaardige verfproducten die zorgen voor een langdurige, aantrekkelijke afwerking. Indien de tegels nog in goede staat verkeren is schilderen een optie. Goed ontvetten en een zware primer erop. Daarna is het af te schilderen in de gewenste kleur.

De juiste voorbereiding is belangrijk voor een perfect tegelverfresultaat

Een zorgvuldige voorbereiding is cruciaal voor het succesvol verven van tegels. Onze experts bij 123Schilderen.nl beginnen met het grondig reinigen van de tegels om vuil, vet en kalkaanslag te verwijderen. Vervolgens schuren we de tegels licht op om de hechting van de verf te optimaliseren. We brengen een speciale primer aan die ontwikkeld is voor tegeloppervlakken, zodat de verf goed hecht en een duurzaam resultaat biedt. Bij het schilderen van tegels zijn in principe alle kleuren te gebruiken. Na het schilderen kan het ook onbeperkt tegen water en zeep.
Werkwijze-1

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze-2

Ontvang een prijsopgave met bijbehorende levertijd

Werkwijze-3

Na akkoord kunnen wij aan de slag met schilderen!

Creëer de gewenste sfeer met tegelverf

Bij 123Schilderen.nl helpen we u graag bij het kiezen van de juiste verfsoort en kleur voor uw tegels. Of u nu een klassieke uitstraling wenst met neutrale tinten of juist een opvallende, moderne look met felle kleuren, onze ervaren specialisten zorgen ervoor dat uw tegels perfect aansluiten bij uw interieurstijl. We houden rekening met factoren zoals de tegelsoort, de gewenste duurzaamheid en het onderhoudsgemak bij het adviseren over de beste verf keuze. Wel is belangrijk dat de tegels niet gebarsten zijn. Indien er oneffenheden in de voegen zitten is dat niet een probleem, dat kunnen we oplossen om met een overschilderbare kit dit te dichten.

Zorg voor een langdurig en stralend tegelverfresultaat

Een nauwkeurige afwerking en goed onderhoud zijn essentieel om lang van uw geverfde tegels te kunnen genieten. Onze vakmensen bij 123Schilderen.nl zorgen voor een strakke en duurzame afwerking die bestand is tegen slijtage, vocht en schoonmaakmiddelen. Daarnaast geven we u praktische tips voor het onderhouden van uw geverfde tegels, zoals het regelmatig reinigen met geschikte schoonmaakproducten en het tijdig bijwerken van eventuele beschadigingen. Vertrouw op onze expertise en vakmanschap om uw tegelverfproject tot een succes te maken. Na het aanbrengen van een goede primer is het tegelwerk goed af te schilderen. In veel kleuren leverbaar en het kan uw keuken , badkamer een nieuwe look geven.

Neem Een Kijkje Naar Onze Vorige Projecten

Before After buitenschilderwerk-beforebuitenschilderwerk-after