123 Schilderen Logo

Trap Verven

"De meest geschikte partner voor het uitbesteden van al uw schilderwerkzaamheden en andere soorten klussen!"

✓  Vakkundige & Professionele Schilders

✓  Ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak

✓  Wij komen iedere klus als beste uit de verf!

Ons schildersbedrijf is gevestigd in de omgeving van de Randstad en wij zijn gespecialiseerd in het schilderen van de binnen- en de buitenkant uw woning. Met al ruim 30 jaar ervaring in het schildersvak hebben wij al veel verschillende schilderprojecten mogen uitvoeren. Wij zijn geschikt voor zowel kleine projecten zoals het schilderen van een dakkapel of het verven van een buitendeur, maar wij zijn ook geschikt voor grote projecten zoals het schilderen van uw gehele woning of het schilderen van een kantoorpand.

123Schilderen staat bekend om zijn vakmanschap, klantgerichtheid en echt degelijk vakwerk. Daarnaast beschikken wij over een heldere, eenvoudige en efficiënte werkwijze. Wij bestaan uit een groep ervaren en professionele schilders die alle werkzaamheden accuraat, zorgvuldig en met veel aandacht uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om hoge kwaliteit en goede service te leveren. Het doel is om onze klanten blij en tevreden te maken met een fantastisch eindresultaat.

Een stijlvolle en functionele make-over voor uw interieur

Het verven van uw trap is een uitstekende manier om uw huis een frisse, nieuwe look te geven en tegelijkertijd de duurzaamheid van de traptreden te verbeteren. Bij 123Schilderen.nl zijn we gespecialiseerd in het professioneel verven van trappen met hoogwaardige verfproducten die zorgen voor een aantrekkelijke en slijtvaste afwerking. Er zijn vele voorbeelden van geschilderde trappen. Let wel op dat als de traptreden geschilderd zijn, het glad is. Dus antislip is wel een optie. Trappen schilderen is ook overlast, omdat er dan een dag niet over de trap gelopen mag worden, dus houd daar rekening mee als u zo’n opdracht geeft.

Essentiële stappen voor een geslaagd trapverfproject

Een zorgvuldige voorbereiding en aandacht voor veiligheid zijn cruciaal bij het verven van een trap. Onze experts bij 123Schilderen.nl beginnen met het reinigen en schuren van de traptreden om een optimale hechting van de verf te garanderen. Vervolgens brengen we een primer aan die speciaal ontwikkeld is voor trappen. Ook besteden we aandacht aan het waarborgen van de veiligheid tijdens het schilderproces, bijvoorbeeld door het aanbrengen van antislip-strips op de treden. Ook kunnen we rubberen strips aanbrengen na het schilderwerk, want een geschilderde trap is zo smetteloos en best wel glad.
Werkwijze-1

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze-2

Ontvang een prijsopgave met bijbehorende levertijd

Werkwijze-3

Na akkoord kunnen wij aan de slag met schilderen!

Verfkeuze en kleuradvies: Personaliseer uw trap met een unieke stijl

Bij 123Schilderen.nl helpen we u graag met het kiezen van de juiste verfsoort en kleur voor uw trap. Of u nu een klassieke uitstraling wenst met neutrale tinten of juist een gedurfde, moderne look met felle kleuren, onze ervaren specialisten zorgen ervoor dat uw trap perfect aansluit bij uw interieurstijl. We houden rekening met factoren zoals de materiaalsoort van de trap, de gewenste duurzaamheid en het onderhoudsgemak bij het adviseren over de beste verfkeuze. De bekleding of een traploper kan het nodige wel beschermen, of met beleid de trap gebruiken, want een verflaaf waar je overheen loopt kan met bepaalde schoenen altijd krassen geven. Wij gebruiken wel een hele harde verfsoort, anders dan voor de deuren en kozijnen, die uw trap jarenlang beschermen.

Geniet langdurig van uw prachtig geverfde trap

Een nauwkeurige afwerking en goed onderhoud zijn essentieel om lang van uw geverfde trap te kunnen genieten. Onze vakmensen bij 123Schilderen.nl zorgen voor een strakke en duurzame afwerking die bestand is tegen slijtage. Daarnaast geven we u praktische tips voor het onderhouden van uw trap, zoals het regelmatig schoonmaken en het tijdig bijwerken van eventuele beschadigingen. Vertrouw op onze expertise en vakmanschap om uw trapverfproject tot een succes te maken. Het schilderen van de trap en de leuningen kan een uitstraling geven of er een nieuwe trap geplaatst is. Vooral het afkitten van de traptreden en de aanhechting met de muren, en daarna schilderen, maakt het tot een geheel zonder openstaande verbindingen.

Neem Een Kijkje Naar Onze Vorige Projecten

Before After buitenschilderwerk-beforebuitenschilderwerk-after